MENÜ

Akkuyu NGS işçileri Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonundaki şampiyonluğu, sadece Karadeniz’de değil tüm yurtta coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Binlerce Karadenizlinin çalıştığı, Türkiye'nin ilk nükleer santrali Akkuyu NGS’nin inşasında görev alan kulübün taraftarları da bu coşkuyu paylaşanlar arasındaydı.

Yüzlerce işçi, vardiya arasında, inşaat yönetiminin izniyle sahada büyük bir Trabzonspor pankartı açtı ve kulüplerini desteklemek için bayraklar sallayıp, tezahüratlar yaptı. Marşlar söyleyip dans eden işçiler sayesinde inşaat alanı kısa süreliğine, Trabzonspor’un renkleri olan bordo-maviye büründü.

Haberin Devamı

Taraftarlar, AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Genel Müdür Birinci Yardımcısı ve Yapı İşleri Direktörü Sergey Butckikh tarafından karşılandı. Sergey Butckikh yaptığı açıklamada, “Trabzonspor kulübünü ve tüm taraftarlarını kutlar, uzun zamandır beklenen şampiyonluk için tebrik ederiz! Bugün, Akkuyu NGS inşaatçılarından oluşan büyük bir dost ekip, Türkiye'nin en güçlü futbol takımını tebrik ediyor. Sevgili inşaatçılar, biz büyük bir aileyiz ve ünlü ve sevilen bir futbol kulübünün NGS sahasında şampiyonluk sevincini paylaşmak hepimiz için mutluluk verici!” dedi.

Sergey Butckikh, taraftarların şampiyonluk ruhunu hissetmesi için şampiyon Trabzonspor takımının oyuncularının imzalarını taşıyan ve sahaya özel olarak teslim edilen bir topu da işçilere verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, uzun yıllardan sonra 30 Nisan 2022 tarihinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak sezon bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

YORUM YAZ