MENÜ

Akıl oyunları!

En kritik 4 sınavını mart ayında verecek Galatasaray'da ince hesaplar yapılıyor. 10 ya da 12 puanın hedeflendiği bu periyotta Arda'nın ceza sınırında olması düşündürürken, sakatların dönmesi umutları artırıyor.

Akıl oyunları!

Lig’de sezonun üçte birlik son dönemine rakipleri önünde bir adım önde giren Sarı-Kırmızılı ekibi, Mart ayında zorlu 4 sınav birden bekliyor. Sakatlıkların çokluğu nedeniyle Şubat’ta hem kupaya, hem de Avrupa’ya veda eden Galatasaray, elinde kalan tek kulvarda mutlu sona ulaşmanın ince hesaplarını yapıyor. Sırasıyla Eskişehirspor (D), Ankaragücü, Trabzonspor (D) ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Cim Bom, bu buluşmalardan en kötü 10 puan çıkartmayı planlıyor. Harry Kewell ile Milan Baros’un dönüş için artık gün sayması yüreklere su serperken, kart sınırında bulunan Arda Turan için ise formül arayışı sürüyor. Rijkaard, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi nispeten daha güçlü rakipler karşısına kaptansız çıkmak istemiyor. Bunun tek yolu da, Arda’nın Eskişehirspor maçının son bölümlerinde sarı kart görmesi ve bir sonraki hafta Ali Sami Yen’de oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında cezasını çekmesi gibi gözüküyor. Böylece Trabzon ve Fenerbahçe maçları öncesinde bu risk de ortadan kalkmış olacak.

Servet mi, Emre Güngör mü?
Bu arada pazartesi günkü Eskişehirspor maçında iyileşen Elano Blumer takımdaki yerini alacak. Kalede Leo Franco görev yaparken, savunma kanatları Sabri ve Caner’e emanet edilecek. Stoper olarak Neill’in partneri konusunda bir belirsizlik var; ya Emre Güngör ya da Servet tercih edilecek. Ortada Mehmet Topal, Elano yer alırken; forvetteki vurucu dörtlü Keita, Arda, Gio ve Jo’dan oluşacak.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ