MENÜ

Akhisarspor'da Yılmaz Vural ve 3 futbolcuya izin yok

Akhisarspor'da geçen hafta oynanan Altay maçı öncesi 19 Haziran'da yapılan koronavirüs testleri pozitif sonuçlanan heknik direktör Yılmaz Vural ve futbolcular Burhan Eşer, Ergin Keleş ile Vrsajevic'e Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sahaya çıkmak için izin gelmedi.

Akhisarspor'da Yılmaz Vural ve 3 futbolcuya izin yok

Koronavirüs salgınıyla 19 Mart'ta durup 3 aylık aranın ardından başlayan lig öncesi geçen hafta kabus gibi günler geçirip hastanede karantina altına alınan Akhisar'ın teknik patronu ve 3 futbolcusuna hafta içi salı, perşembe ve cuma günü yapılan 3 test ise negatif çıktı. Hafta içinde hastaneden çıkıp testler negatif sonuçlanınca takıma katılan Yılmaz Vural, Burhan, Ergin ve Vrsajevic için TFF'ye Futbola Dönüş Öneri Protokolü'nün değiştirilmesi başvurusu yapan Akhisar, sonuç alamadı.

Haberin Devamı

Takımı sahaya yine Antrenör Mehmet Demirtaş çıkardı. TFF, Sağlık Kurulu'nun hazırladığı protokole göre takımlardaki koronavirüs vakalarında 14 günlük karantina sürecinin tamamlanması ve bu dönemde iki negatif test arasında 5 günlük süre olması zorunlu tutuluyor.

YORUM YAZ