MENÜ

Akhisarspor- Galatasaray finalini Suat Arslanboğa yönetecek

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisarspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan final müsabakasının hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek.

Akhisarspor- Galatasaray finalini Suat Arslanboğa yönetecek

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akihsarspor ile Galatasaray arasında Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadelenin hakem kadrosu açıklandı. 15 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak mücadelede Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Haberin Devamı

Eskişehir bölgesi hakemi olan Suat Arslanboğa, daha önce 12 kez Galatasaray’ın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Arslanboğa'nın yönettiği 12 maçta Galatasaray 10 galibiyet elde ederken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaraylı oyuncular 30 sarı, 2 kırmızı kartla cezalandırılırken rakip takım oyuncuları 34 sarı, 2 kırmızı kart gördü.

Suat Arslanboğa son olarak 17 Mart 2019’da Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 26. hafta maçında Bursaspor’a konuk olduğu mücadelede görev almıştı. Galatasaray, sahadan 3-2 galibiyet ile ayrılmıştı.

YORUM YAZ