MENÜ

Akhisar'da Mehmet şov!

Bu maç öncesi deplasmanda sadece Kasımpaşa'yı deviren Akhisar, Trabzon'u Avni Aker'de devirdi. Maçın yıldızı, lig kariyerinde ilk kez hat-trick yapan Mehmet Akyüz oldu.

Akhisar'da Mehmet şov!

Geçen sezon son haftalarda kümede kalmayı başaran Akhisar Belediye, Trabzonspor’u deplasmanda devirmeyi başardı. Çok iyi bir futbol ortaya koyan Akhisar’da maçın yıldız ismi Mehmet Akyüz’dü. Tecrübeli futbolcu, Tavşanlı Linyit’te oynarken beraber çalıştığı eski hocası Mustafa Reşit Akçay’ın takımına karşı hat-trick yaptı. Bundan önce Süper Lig kariyerinde çıktığı 27 karşılaşmada sadece 1 gol atan Mehmet, Hüseyin Avni Aker’de geniş alanda yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirdi ve Trabzon’u yıkan golleri attı. Kariyerinde ilk kez 3 gol birden atan deneyimli oyuncu, son golünü atmadan önce kenara, “5 dakika daha oynayabilirim” diye işaret yaptı.

5. sıraya yükseldi...

Sonrasında 74’te fileleri havalandırıp, 75’te yerini Bahattin’e bıraktı. Oyundan çıkarken de tribünler, Mehmet’i alkışladı. İlk 8 deplasman mücadelesinde hiç kazanamayan Akhisar, ilk galibiyetini de 17. haftada Kasımpaşa karşısında almıştı. Böylece ikinci zafer, Trabzon’dan geldi. Bu sonuçla da Akigolar, Paşa’yı maç fazlasıyla geçip, 5. sıraya yükseldi.

MEHMET AKYÜZ İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ