MENÜ

Ajax'tan Ianis Hagi bombası!

Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi isimlerinden Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, takımı Viitorul Constanta'nın Universitatea Craiova'yı 2-1 yendiği maçta harika bir gol atmıştı. 20 yaşındaki genç yetenekle ilgili Rumen basınından bomba bir transfer iddiası geldi.

Ajax'tan Ianis Hagi bombası!

Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi isimlerinden Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, takımı Viitorul Constanta'nın Universitatea Craiova'yı 2-1 yendiği maçta attığı harika golle jenerikleri süslerken yıldız isim hakkında gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Romanya'da yayım yapan Prosport gazetesi, 20 yaşındaki genç yeteneğe Hollanda devi Ajax'ın talip olduğunu yazarken yıldız futbolcudan maç sonunda konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Şimdiye dek kendisine ulaşmış bir teklif olmadığını söyleyen Ianis, "Ajax, pek çok oyuncu yetiştirmiş şöhretli bir kulüp. Eğer gerçekten beni istiyorlarsa bunu ciddi bir düşünürüm." ifadelerini kullandı.

Babasının sahibi olduğunu Viitorul'da bu sezon 32 maçta forma şansı bulan genç 10 numara, takımına 10 gol ve 6 asistle katkıda bulundu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ