MENÜ

Ahmet Taşyürek: Ümraniyespor'un felsefesine uygun olarak oynadık

Cesar Grup Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Taşyürek, ''Ümraniyespor’un felsefesine uygun olarak oynadık. 12. haftada maç fazlasıyla da olsa 8. kez liderliği yakalamanın mutluluğunu ve onurunu taşıyoruz.'' dedi.

Ahmet Taşyürek: Ümraniyespor'un felsefesine uygun olarak oynadık

TFF 1. Lig’in 12. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük’ü 3-2’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karagümrük karşısında takım halinde mücadeleden hiç kopmadıklarını ifade eden Taşyürek, “Son zamanların mücadele ve golleriyle en güzel müsabakalarından birini izlettirdik. Maça iyi başladık. Takım halinde oynadık. 3 net pozisyonumuz varken duran toptan gol yedik. Mücadeleden hiç kopmadık. Rakip takımı tebrik ederim. Ligin en iyi pas yapan ve deplasmanda iyi oynayan takımıyla oynadık. 12. haftada maç fazlasıyla 8. kez lider olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ