MENÜ

Ahmet Nur Çebi'ye en büyük destek Berna Çebi'den

Başkan adaylığı konusunda kararsız tutumu süren Ahmet Nur Çebi’ye, bu konuda eşi Berna Çebi’den tam destek geldiği bildirildi.

Ahmet Nur Çebi'ye en büyük destek Berna Çebi'den

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın 2012 yılından itibaren üstlendiği tüm yönetimlerinde İkinci Başkan olarak görev alan Ahmet Nur Çebi, son seçimde ise yolları ayırmıştı. Mevcut yönetimde bulunan Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yaşadığı fikir ayrılıkları sebebiyle böyle bir karar alan Çebi, 12 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde muhalif kanadın adayı olarak ön plana çıkıyor. Önceden Fikret Orman’ın ekibinde yer alan bir diğer yönetici Erdal Torunoğulları’nın da desteğini alan Çebi’nin, adaylık konusunda son kararını yakın zaman içerisinde vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Orman’ın teklifini...

Son olarak Fikret Orman’ın, “Yeniden birlikte çalışalım, yönetime gir” teklifini sunduğu iddia edilen Çebi’nin, ya kendisi aday olacağı ya da başka bir yönetimin içerisinde yer almayacağı belirtildi. Rahatsızlığı sebebiyle zamanının büyük bölümünü annesine harcayan Çebi’nin, adaylık konusunda eşi Berna Çebi’den tam destek aldığı öğrenildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ