MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den iddialı açıklama: "Beşiktaş'ı Uçuracağız!"

Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor programında Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı. Ekonomik durumdan Süper Lig'in başlamasına, oyuncuların sözleşmelerinden kulübün yeni başlattığı kampanyaya kadar bir çok konuya açıklık getiren Ahmet Nur Çebi, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in durumlarını da programda değerlendirdi. Ahmet Nur Çebi, " Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile görüştük; 'Düşünün, taşının, ekonominin durumu da ortada' dedik." sözlerini kaydetti.

Beşiktaş'ta maddi zorluklar karşısında kenetlenme başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bugün yaptığı açıklamayla Beşiktaş, "Bırakmam Seni" adlı kampanyaya start vererek taraftarlardan maddi destek beklediklerini açıklamıştı. TRT Spor'da Ersin Düzen'İn sorularını yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, "Bu kampanyanın sayısı ve parasal anlamda istediğimiz yere gelebilirsek Beşiktaş'ı uçuracağız." sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı

CANER VE GÖKHAN'DA SON DURUM!

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Caner Erkin & Gökhan Gönül ikilisiyle de alakalı yorumda bulunan Ahmet Nur Çebi, "Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile görüştük; 'Düşünün, taşının, ekonominin durumu da ortada' dedik." sözlerini kaydetti.

ATIBA'NIN KALMASINI İSTİYORUZ!

Çebi, "Atiba'nın kalmasını istiyoruz. Hoca da kalmasını istiyor. Kendi de kalmak istiyor. Bana, Atiba her sene devam edecekmiş gibi geliyor." sözleriyle Beşiktaşlılara Atiba konusunda müjde verdi.

YORUM YAZ