MENÜ

Ahmet Dursun: Derbinin seyircisiz olması Beşiktaş için bir avantaj!

Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde iki takımda daha önceden forma giyen Ahmet Dursun ve Hasan Kabze, bir araya geldi. Koronavirüs sebebiyle karşılaşmanın seyircisiz oynanacağını hatırlatan Ahmet Dursun, "Derbilerin favorisi olmaz." dedi.

Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde iki takımda daha önceden forma giyen Ahmet Dursun ve Hasan Kabze, bir araya geldi.

Haberin Devamı

Koronavirüs sebebiyle karşılaşmanın seyircisiz oynanacağını hatırlatan Ahmet Dursun, Derbilerin favorisi olmaz. Bu her zaman böyledir, havası farklıdır. İki takım da formda. Galatasaray bir seri yakaladı. Beşiktaş Sergen ağabeyle birlikte bir çıkışta. Seyircili oynansa Beşiktaş'ın işi zordu. Bu durum Beşiktaş adına artı olarak gözüküyor. Taraftar baskısı olmayacak. Her türlü sonuç bekleyebiliriz. Beşiktaş'ın nasıl bir kadroyla çıkacağı da önemli. Kaybedecek çok bir şeyi yok. Kazanmak zorunda. Geçen sene defansif bir takımla çıkmış ve kaybetmişti. Beşiktaş kazanırsa, yarışta ben de varım der. Kaybederse de taraftar doğrusu yapıldı ama olmadı deyip yoluna devam eder ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ