MENÜ

Ahmet Ağaoğlu'ndan bomba açıklama: FIFA'ya gidiyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan maç sonunda olay açıklamalar... “Diğer kulüpler de verilen kararlardan muzdariplerse, bizimle birlikte gelip, FIFA’da mücadele etsin. Pazartesi günü FIFA’ya başvuru yapıyoruz. Sistemin değişmesi lazım. Bu ülke 30 senedir hakem tartışıyorsa sistemde hata var!”

Ahmet Ağaoğlu'ndan bomba açıklama: FIFA'ya gidiyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye’deki hakem hatalarını hedef göstererek, ateş püskürdü. Bu konu hakkında FIFA’ya başvuru yapacaklarını belirten Ağaoğlu, diğer kulüpleri de davet etti. Başkan Ağaoğlu’nun açıklamalarından ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Mostafa Mohammed’in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü?

Haberin Devamı

3 gün önce neden kart göstermedin diyor o ifade. Bizim maçta bariz hata yapan 3 hakemi birden, yürüyün arkanızdayız gibi tekrar maça atarsanız, yaşananları da görürsünüz. Tüm Türkiye gördü!”

‘Bağımsızlık böyle algılanamaz’

“Türkiye’de futbol kuralları kapsamında iç hukuk kapıları kapandığı için örnekleriyle birlikte başvuruyu FIFA’ya yapıyoruz. Diğer kulüpler de verilen kararlardan muzdariplerse, onlar da bizimle birlikte FIFA’da mücadele etsin. Adalet isteyen kulüpler, bizimle birlikte gelirler. Pazartesi günü FIFA’ya başvuru yapıyoruz. Sistemin değişmesi lazım. Bağımsızlık, özerklik böyle algılanamaz.”

Haberin Devamı

‘Bir daha hakem olamıyorlar!’

“Olanlar herkesin gözünün önünde. Bu ülke 30 senedir hakem tartışıyorsa sistemde hata var. Avrupa’da olmuyor mu? Olmuyor. Yapana bir daha hakemlik vermiyorlar. Hakemlik babadan oğula geçmiyor. Portekiz Futbol Federasyonu hakem değişikliğine gidiyor, bu noktaya mı taşımak istiyoruz? Halil Umut Meler, kendi verdiği kararı, Mohamed’e gösterdiği kırmızı kartla kendisi tekzip etti. Allah’ın adaleti.”

YORUM YAZ