MENÜ

Ahmet Ağaoğlu: TFF'yi uyardık! VİDEO

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in henüz 4. haftasında yaşananlara bakıldığında çok ciddi bir sıkıntının bulunduğunu belirterek, lig başlamadan önce kurullarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) uyardıklarını söyledi.

Uzun bir aradan sonra Avrupa'da tekrar gruplarda yer almalarının kendileri için gurur verici olduğunu belirten Ağaoğlu, "Böyle bir heyecana ihtiyacımız vardı. Eleme aşamasında yaptığımız maçlarda gerçekten sıradan takımlarla yapılan maçlar değildi. Güçlü takımlarla yaptık maçları. Bu maçlarda biraz hırpalandık. Bu maçlar sonrası meydana gelen sakatlıklar canımızı sıktı. Özellikle hücum gücümüzü etkileyen sakatlıklar bunlar. Hocamızın da belirttiği gibi bir takım oyunu oynuyoruz ve bu takım oyunu içerisinde aynı cesareti, aynı direnci, aynı yürekliliği ortaya koyduğu takdirde, buradan yüzümüzün akıyla, iyi bir sonuçla çıkacağımızı umut ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

"Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız olduğu bir süreçten geçiyoruz"

Sturridge hakkında önce yerel medyada, bugün ise ulusal basında haberler çıktığını belirten Ağaoğlu, "Daha sezon başında Gençlerbirliği maçında alınan bir beraberlikten sonra takımı başarısızmış gibi göstermek, takım psikolojisini direkt olarak etkileyecek bir takım şeylerle karşı karşıya kaldık. Bunlardan bir tanesi, Sturridge'in 650 bin TL maaşını alamadığı ve almadığı için sahaya çıkmadığı şeklinde önce yerel medyada, sonra ulusal medyada başlayan bir haber. Böyle bir şey birilerine haber olarak ulaşmış olabilir ama bu haberin doğrulanacağı yer Trabzonspor Kulübü'dür. Böyle hassas bir dönemde böyle bir haberin çıkması doğal değil. Sturridge imzayı attığı zaman ilk iki ay parasını peşin almıştır. Trabzonspor Kulübü'nün hiçbir oyuncusuna, teknik kadrosuna ve idari personeline hiç bir borcu yok. Bu birilerine garip gelebilir. İngiltere'de çıkan bir gazetenin haberinden yürüyerek, Sturridge'in lisansının iptal edileceği yönünde çıkan haberler, haber yapılması çok hassas bir süreçten geçtiğimiz dönemde ilginç. Yeni katılan oyuncularımızla geçen seneki mücadelenin bir benzerini vermek için her zamankinden fazla desteğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde bu kadar üzerimize gelinmesi, kent içerisinden bu haberlerin yapılması, bu takıma vereceği zararı herkesten daha iyi bildiklerini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ