MENÜ

Ahmet Ağaoğlu: "Akyazı'yı doldurun"

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'de oynanan hazırlık maçlarında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti ve ekledi: Ligde de birçok maçımızda Akyazı'nın dolmasını bekliyorum.

Ahmet Ağaoğlu: "Akyazı'yı doldurun"

Trabzonsporlu taraftarlar, kemer sıkma politikası uygulayan takımlarına bir an olsun desteğini esirgemedi.

Haberin Devamı

Samsunspor maçında Medical Park Stadyumu’nun büyük bir bölümünü dolduran Bordo- Mavili futbolseverler, Cagliari karşısında ise Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu bir hayli şaşırttı. Maç öncesinde sosyal medya hesabından “Bu maçın bize maliyeti yaklaşık 900 bin TL. Ancak satılan bilet sayısı 10 binin altında!” şeklinde taraftara sitemde bulunan Fırtına’nın patronu, karşılaşma saatinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 30 bin futbolseveri görünce oldukça sevindi.

‘50 bin taraftar hedefliyorduk ama...’

İstanbul’da kendilerini yalnız bırakmayan futbolseverlere teşekkür eden Ağaoğlu, “50 bin kişiyi hedefliyorduk ancak İstanbul’da 30 bin taraftar da bizim için oldukça iyi bir rakam. Karşılaşma boyunca takımımıza desteklerini esirgemeyen büyük Trabzonsporumuz’un büyük taraftarına teşekkür ediyorum. Ligde de birçok maçımızda Akyazı’nın dolmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ