MENÜ

Agüero'dan şok haber: Futbolu bırakıyor!

Alaves karşısında göğüs ağrısı ve baş dönmesi şikayetleriyle oyundan çıkan ve kontrollerin ardından kalp ritim bozukluğu teşhisi konulan Barcelonalı Sergio Agüero'dan kötü haber... İlk etapta 3 ay futbol oynaması yasaklanan Arjantinli futbolcunun emeklilik kararı aldığı ve kısa zaman içinde bu durumu duyuracağı iddia edildi.

Agüero'dan şok haber: Futbolu bırakıyor!

10 yıllık macerasının ardından İngiliz ekibi Manchester City'den ayrıldıktan sonra sezon başında Katalan devi Barcelona'nın yolunu tutan Sergio Agüero adale sakatlığı nedeniyle yaklaşık olarak 2.5 ay yeni takımının formasını giyememişti. İspanya La Liga'da 17 Ekim'de oynanan Alaves mücadelesinde ilk kez Barça formasını giyen Arjantinli golcü saha içinde bir anda kendisini kötü hissetmiş ve göğüs ağrısı ile baş dönmesi şikayetleri sonrasında oyundan alınmıştı.

Haberin Devamı

Agüerodan şok haber: Futbolu bırakıyor

33 yaşındaki futbolcu için yapılan kontrollerden iyi sonuç çıkmadı. Kalp ritim bozukluğu teşhisi konan tecrübeli oyuncunun ilk etapta 3 ay futbol oynaması yasaklanmıştı. Ancak yapılan detaylı kontroller sonucunda Agüero'nun artık genel olarak yüksek tempoda futbol oynayabilmesi oldukça riskli.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Sergio Agüero, yakın zamanda aktif futbol kariyerini sonlandırarak, emekliye ayrılacak. Yıldız futbolcunun bu kararını en kısa zamanda duyuracağı iddia edildi.

YORUM YAZ