MENÜ

Ağlara rekor yolladı! 1 sezonda 130 gol

Trakya Fenerspor’un yıldız adayı 13 yaşındaki Osman Arslantaş, bu sezon U13, U-14 ve U15 kategorilerinde toplam 130 gol atarak, büyük takımların radarına girdi.

Ağlara rekor yolladı! 1 sezonda 130 gol

Henüz 13 yaşında olmasına rağmen 1.76’lık boyu ve güçlü fiziği ile kendinden yaşça büyüklere bile üstünlük kuran Osman Arslantaş, liglerde bu sezon fırtına gibi esti.

Trakya Fenerspor forması altında geride kalan yıllarda gösterdiği performansın kat ve kat üstüne çıkarak kırılması güç bir gol yüzdesi ile sezonu tamamlayan genç yetenek, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Son oynanan U13 ligi play-off yarı final maçında takımı adına 3 gol 1 asist ile maçı tamamlayan Arslantaş, sezonu da attığı son 3 golle 130 gole ulaşarak tamamladı.

Neredeyse gol sayısı kadar asisti de bulunan Osman, şimdi gelecek planları için ailesi ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

AĞABEYİ DE 110 GOL ATMIŞTI!

Trakya Fenerspor’da gösterdiği performans ile o dönem kırılması güç bir rekora imza atarak Bucaspor’a transfer olan Muhammet Arslantaş’ın kardeşi olan Osman Arslantaş, abisinin izinden yürüyor.

Aileden gelen futbol yeteneğini her geçen gün çalışarak geliştiren Osman, abisinin şuanda forma giydiği Süper Lig ekibi Başakşehir gibi büyük takımlarda forma giymeyi hayal ediyor.

Kanatlar ve santrafor mevkilerinde oynayan, gerektiğinde oyunu yönlendiren isim olan Osman Arslantaş, Trakya Fenerspor’da takım kaptanlığı da yaparken, takımının lider oyuncusu konumunda bulunuyor.

“BURADAKİ SON SEZONU”

Muhammet ve Osman Arslantaş’ın babaları Ahmet Arslantaş da çocuklarının bu başarıları ile büyük gurur duyduğunu söyledi.

Muhammet’in ardından Osman’ın da golleriyle dikkat çektiğine değinen baba Ahmet Arslantaş, Osman için yeni bir dönemin başlayacağının sinyallerini verdi.

Osman için gelecekten çok ümitli olduğunu olduğun aktaran Ahmet Arslantaş, “Osman’ın Muhammet gibi futbolda geleceğinin olduğuna fazlasıyla inanıyorum. Boynuz kulağı geçer tabirinin de gerçek olması ihtimali bulunuyor. Osman henüz 13 yaşında ama güçlü fiziği ile şimdiden büyük takımların ilgisini çekti. Osman Trakya Fenerspor’da son sezonunu oynadı diyebiliriz. Geleceği ve gelişimi için daha iyi yerlerde oynaması gerektiğini düşünüyorum. Burasının kendisinde ve bizlerde hep özel yeri olacak. Bazı ilgilenen büyük takımlar var. En iyi yeri seçip doğru kararı vereceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ