MENÜ

Affet beni Stoch

Slovak yıldızın sakatlanmasına neden olan Karabükspor'lu Cernat, FANATİK'e konuştu. Rumen oyuncu “Pozisyon icabı bileğine bastım. Kendisinden bir kez daha özür diliyorum” dedi.

Affet beni Stoch

Sarı-Lacivertli ekibin son haftalardaki en formda isimlerinden Miroslav Stoch’un sakatlandığı pozisyonda Slovak yıldızın bileğine basan Cernat, kötü bir niyetinin olmadığını söyledi. FANATİK’e konuşan Rumen orta saha oyuncusu, pozisyon icabı Stoch’un ayağına basmak zorunda olduğunu açıklayıp, “Tamamen normal bir ikili mücadeleydi. Karşılaşmanın ardından durumu hakkında bilgi almak için çok uğraştım. Ertesi gün Kerim Zengin aracılığıyla kendisinden özür diledim. Gerekirse bir kez de sizin aracılığınızla özür dilerim. İkimiz de aynı karakterde futbolcularız. Benim kimseyi bilerek sakatlama gibi bir niyetim olamaz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Fener iyi oynamadı’

Oldukça zorlu geçen karşılaşmayı çok şanssız bir şekilde kaybettiklerini belirten Cernat, “Kimse Fenerbahçe’nin iyi oynadığını söyleyemez. İlk yarıda bulduğumuz fırsatları kullanabilseydik, galip gelen taraf biz olurduk. Talihsiz bir hata nedeniyle kaybettik” diye konuştu.

Bünyamin Osman

YORUM YAZ