MENÜ

Advocaat: Yaptık yine yaparız

Advocaat, dünkü idmanda oyuncularına bir konuşma yaptı. Hollandalı hoca, “Kötü bir yenilgi aldık. Ancak yarışın bitmesine daha çok var. Daha önce de geriye düştük ve rakiplerimizi yakaladık. Bunu yine yapacağız” dedi.

Advocaat: Yaptık yine yaparız

Fenerbahçe’de Antalyaspor karşısında alınan 1-0’lık yenilgi tüm planları alt üst etti. Sarı-Lacivertliler bir kez daha zirvedeki Başakşehir ve Beşiktaş’ın 7, ezeli rakibi Galatasaray’ın ise 4 puan gerisine düştü.

Bu durum futbolcuları fazlasıyla üzdü. Dick Advocaat, dünkü antrenmanda oyuncularına moral vermek için bir konuşma yaptı.69 yaşındaki teknik adam, “Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Zirve yolunda bize büyük bir darbe oldu. Ancak siz de biliyorsunuz ki henüz yarış bitmedi. Bu yarışın daha ikinci devresi var. Daha önce de geriye düştük ancak rakiplerimizi yakaladık. Bunu yine yapacağız. Hatalarımızdan ders alacağız” ifadelerini kullandı.


Volkan Demirel: Bari sen yapma hocam


‘Sadece hakeme bağlamayın’

Advocaat ayrıca oyuncularına uyarıda da bulunarak, “Yenilgiyi tamamen hakeme bağlamak yanlış olur. Evet, bence de bariz bir golümüzü vermedi ama mağlubiyetimiz sadece hakemin kararlarından kaynaklanmadı. Oyunun bazı bölümlerinde kötü oynadık. Artık bu maçı geride bırakıp, yolumuza devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Yusuf Dursun


Moussa Sow'un pozisyonuna eski hakemler ne dedi?

Haberin Devamı
YORUM YAZ