MENÜ

Advocaat'tan çarpıcı tespit: Takım komple değişmeli!

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'tan ilginç tespit: Şayet bir başarı bekleniyorsa kadro mühendisliği şart. Bunun için de ciddi bir bütçe gerekiyor. Aksi halde gelecek sezon da durum bundan farklı olmayacaktır.

Advocaat'tan çarpıcı tespit: Takım komple değişmeli!

Fenerbahçe'de tabiri caizse uzatmaları oynayan teknik direktör Dick Advocaat, yönetimle gerçekleştirdiği toplantıda çok çarpıcı ifadeler kullandı. Taraflar sözleşme uzatmama kararı alırken, veda niteliği taşıyan görüşmede Hollandalı hoca acı bir reçete çıkardı. 2 ay öncesine kadar takımda kalmasına kesin gözüyle bakılsa da art arda alınan başarısız sonuçlar ve istediği transferlerin yapılmaması üzerine ayrılmayı kafasına koyan hoca, şunları söyledi:

ABARTI BULDULAR

“Uzun ya da kısa vadede başarı isteniyorsa bir kadro mühendisliği şart. Hatta bu takımın komple değişmesi lazım görüşündeyim. Bunun için de ciddi bir bütçe gerekiyor. Aksi halde gelecek sezon da durum bundan farklı olmaz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den gönderildiler! Şimdi yeni takımlarını sırtlıyorlar...

Sarı-lacivertli idareciler, hocanın bu görüşleri karşısında şaşkınlık yaşadı. Mevcut kadroda ciddi değişiklikler yapmadan, ufak dokunuşlarla gelecek sezona daha iddialı gireceklerini düşünen Aziz Yıldırım ve kurmayları, Advocaat’ın sözlerini abartılı buldu. Gelecek sezon için birbirlerini düşünmeyen taraflar, bu konuşmanın ardından köprüleri tamamen attı.

KOCAMAN KARARINI ARADA VERECEK

Fenerbahçe'nin bir numaralı teknik direktör adayı Aykut Kocaman için artık geri sayım başladı. Atiker Konyaspor’un Medipol Başakşehir’e farklı kaybettiği maçta yapılan protestolara çok üzülen Aykut Hoca, yeşil-beyazlılardan tamamen soğumuş durumda.

Başkan Ahmet Şan’la gelecek hafta bir araya gelecek olan deneyimli hoca, son kararını ise milli karşılaşmalar nedeniyle lige verilen arada verecek. Aykut Kocaman’ın sezon sonunu beklemeden istifası da gündemde.

Kaynak: Şampiy10

Ozan Tufan'dan nişanlısına büyük jest!

Haberin Devamı
YORUM YAZ