MENÜ
Sponsorlu

Tarihi eserlerin, kültürün ve en iyi voleybol coşkusunun başkenti, Krakow'u keşfedin

Polonya'nın eski başkenti, tarihi eserler hazinesi ve uluslararası voleybol müsabakalarının merkezi Krakow'un eşsiz güzelliklerini keşfedin. Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle ile tarihi ve çağdaş duyguları birlikte deneyimleyin.

Tarihi eserlerin, kültürün ve en iyi voleybol coşkusunun başkenti, Krakow'u keşfedin

Polonya'nın eski başkenti Krakow, tarih ve çağdaşlığın uyumlu bir bütün halinde kaynaştığı bir şehir. Sadece mimarisi ve kültürel zenginlikleriyle değil, aynı zamanda önde gelen uluslararası voleybol müsabakalarının ev sahipliği yapmasıyla hayranlık uyandıran bir şehir, Krakow.

Sukiennice Kumaş Hali ve Aziz Meryem Kilisesi’nin yer aldığı Eski Şehir Meydanı ve sayısız müze, Krakowu dünyanın dört bir yanından gelen turisti kendine hayran bırakan cazibe merkezlerinden sadece birkaçı. Wawel'den Kazimierz'e uzanan Eski Şehrin dolambaçlı sokaklarında gezinirken, tarihi atmosferlerinden mimarisine, her ayrıntısına dikkat etmeye değecektir. Ayrıca Planty veya Jordan Parkı gibi yeşil alanlara sahip bu Krakow şehrinde derin bir nefes alıp dinleme fırsatı bulacaksınız.

Krakow aynı zamanda sporun ve özellikle voleybolun önemli rol oynadığı bir şehirdir. Avrupa'nın en modern spor arenalarından biri sayılan Krakow Tauron Arena, Şampiyonlar Ligi voleybol finali, FIVB Voleybol Kulüplerarası Dünya Şampiyonası, Hubert Jerzy Wagner Memorial ve Erkekler Dünya ve Avrupa Voleybol Şampiyonaları gibi dünyanın önde gelen voleybol müsabakalarına ev sahipliği yapmıştır. Bu etkinliklerin her biri dünyanın dört bir yanından sayısız voleybol taraftarını Krakow'a çekerek unutulmaz bir rekabet ve coşkulu bir atmosfer yaratır.

Tarihi eserlerin, kültürün ve en iyi voleybol coşkusunun başkenti, Krakowu keşfedin

Polonya, Krakow başta olmak üzere, çok sayıda voleybol hayranının bulunduğu bir ülkedir. Hem milli takım hem de kulüp voleybolu Polonya’nın sportif ruhunun kalbinde yer almış ve Şampiyonlar Ligini üç defa kazanan Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle'nin elde ettiği türden başarılar sayesinde taraftarlara ilham verip onları birbirlerine kenetlemeyi başarmıştır. Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, üst düzey uluslararası müsabakalara katılımı sayesinde sık sık Krakow Tauron Arena'da ev sahibi olarak taraftarlara en üst düzeyde coşku yaşatmaktadır.

Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle maçları sadece voleybol sanatının bir gösterisi değil, aynı zamanda sportif duyguları birlikte yaşama fırsatıdır. Polonya'yı ve Krakow gibi tarihi şehirlerini ziyaret ederken, hem ülkenin güzelliğinin hem de heyecan verici spor etkinliklerinin tadını çıkararak bir şampiyon gibi seyahat etme ve bir şampiyon gibi tezahürat yapma fırsatına sahipsiniz. Krakow'a hoş geldiniz!

https://www.poland.travel/en/

İlandır

YORUM YAZ