MENÜ
Sponsorlu

MONSTER PROTALITY Season 7'nin şampiyonu FUT Esports!

150.000 TL’lik ödül havuzlu turnuvanın Final Aşaması, 16 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu

MONSTER PROTALITY Season 7'nin şampiyonu FUT Esports!

Türkiye ve Orta Doğu'nun en prestijli PUBG: BATTLEGROUNDS turnuva serisi PUBG Protality Series, 2023'teki ikinci etkinliği MONSTER PROTALITY Season 7'yi FUT Esports’un şampiyonluğu ile tamamladı.

MONSTER PROTALITY Season 7, Türkiye ve Orta Doğu bölgesi elemeleri ve verilen iki Wildcard ile HOWL ve PCIFIC Esports, turnuva 3. ve 4.sü olarak, şampiyon FUT Esports ve ikinci Digital Athletics’in turnuvaya katılması garanti olduğu için, PUBG EMEA CHAMPIONSHIP: FALL'ın farklı aşamalarına katılmayı garantiledi.

eSports360 tarafından organize edilen ve KRAFTON tarafından desteklenen PROTALITY Series, MONSTER PROTALITY Season 7 ile her zaman olduğu gibi bölgenin en iyi iki takımını da belirlemiş oldu.

Turnuva 24-25-26-27 Ağustos'ta 64 takımın 4 farklı Açık Eleme lobisinde karşılaşmasıyla başladı. Her lobiden en iyi 4 takım, davetli 8 takımla karşılaşacakları Tulpar Üst Grup aşamasına çıktı. Tulpar Üst Grup maçlarının ardından ilk 8'e giremeyen ve finale kalmayı başaramayan takımlar, son kez Abra Alt Grup maçlarında şanslarını denedi. Final Aşamasında 64 katılımcı takım ve davet edilen 8 takımdan en iyi 16 takım kaldı.

MONSTER Notebook'un ana sponsor olmasıyla artan 150.000 TL'lik ödül havuzunun ilk 8'e dağılımı şu şekilde oldu:

  • FUT Esports - 60.000 ₺
  • Digital Athletics - 30.000 ₺
  • HOWL - 20.000 ₺
  • PCIFIC Esports - 15.000 ₺
  • BBL Esports - 10.000 ₺
  • Orgless - 7.000 ₺
  • Seyhan Belediye Espor - 4.000 ₺
  • Sarvem Esports - 4.000 ₺

26 Eylül’de Açık Elemelerle başlayacak olan PEC: Fall, 2023 EMEA Espor takviminde PGC Puanları veren son etkinlik olma özelliği taşırken, takımlara KRAFTON’un yıllık espor sezonunun Büyük Finali niteliğindeki PGC 23’de (PUBG Global Championship 2023) sıralamaya girmek için son bir fırsat sunacak. PEC: Fall kazananına ek olarak, en çok PGC Puanına sahip 5 EMEA takımı da PGC'ye katılmaya hak kazanacaklar. PCIFIC Esports doğrudan MEA Açık Elemelerinin final turuna yükselecek. HOWL, Playoff’ların üst grup aşamasına doğrudan ilerleyecek ve bu maçlar 5 Ekim'den itibaren başlayacak. PEC: Fall hakkında daha fazla bilgi için PEC.gg adresini ziyaret edebilirsiniz.

MONSTER PROTALITY Season 7, Arda "Tropik" Bayram, Buğrahan "Wreckage" Şevke, Mustafa "Fanius" Gültekin, Oğuzhan "Canalem" Can, Özgür "root" Alagül, Timur "Timurlengx" Günay ve Utku "Utimikk" sunumlarıyla twitch.tv/pubg_battlegroundstr kanalından bu mücadeleyi seyircisine ulaştırdı.

MONSTER PROTALITY Season 7nin şampiyonu FUT Esports


Global Pazarlama & Çevre Birimleri Direktörü Birol Sülük

Oyun bilgisayarı denildiğinde akla gelen ilk marka olan Monster Notebook olarak ürün, hizmet ve üstün müşteri deneyimi kanadındaki gücümüzün yanı sıra ekosistemi bir bütün olarak görüyor, oyun bilgisayarı alanındaki öncülüğümüzün yanı sıra espora verdiğimiz desteklerle de hem oyunculara hem sektör paydaşlarına hem de sektörün geneline örnek olma misyonu taşıyoruz. Oyun tutkunlarının heyecanla bekleyip takip ettiği Protality Season 7 ana sponsorluğumuz da bu misyonun en yakın göstergelerinden.

Her şeyden önce katma değer üretimi için çalışan bir marka olarak vaatlerimizin arkasında duruyor olmak bizim için en büyük gurur ve mutluluk. Takımların gelecek aşamalardaki müsabakaları için nefesler kesilmiş durumda. Takımlara şimdiden başarılar diliyor, ekosistemin gelişimi için desteklerimize devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

Monster Notebook olarak hem oyunculara ve iş dünyası profesyonellerine yönelik yüksek performanslı bilgisayarlar sunuyor; Abra, Tulpar ve Semruk bilgisayar modelleriyle yüksek performans bekleyen oyuncuların ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Bilgisayar modellerimizin yanı sıra Pusat aksesuarlarımızla, oyunculara ve profesyonellere yönelik ürünler geliştiriyor, bütün ihtiyaçlara cevap veriyoruz.  Profesyonellere ve oyun severlere yönelik geliştirdiğimiz klavye, mouse, kulaklık ve monitör gibi ürünlerimizle kullanıcılarımızın hayatına dokunuyoruz.

Monster Notebook kuruluşundan bu yana bir yandan yüksek performanslı bilgisayar ve aksesuar ürünleri geliştirirken diğer yandan müşteri memnuniyetini odağına alan bir marka. Öte yandan samimiyeti kurumsal kültürünün bir parçası olarak kabul eden organik bir kurumuz.

Kullanıcılarımızı dinlemek ve ihtiyaçları doğru analiz etmek bizim için son derece önemli. Beklentileri doğru anlayarak uygun ürünleri geliştirmek öncelikli konu başlıklarımız arasında yer alıyor. Bu sayede kullanıcılarımızla aynı dilden konuşmamız mümkün oluyor. Kullanıcılar, artık kendi oynadıkları oyunların ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş ve özelleştirilebilir ekipmanları tercih ediyorlar. Bu noktada her oyun türüne göre kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçları da değişiyor.

Dolayısıyla biz de bu özelleştirme talebinin gerektirdiği üzere kullanıcılarımıza farklı renklerden ve tasarımlardan oluşan geniş bir ürün gamı sunuyor, mağazalarımızı kullanıcılarımızın tüm beklentilerini karşılayacak şekilde dizayn ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mağaza buluşmalarımız sayesinde kullanıcılarımızla etkileşimi artırarak onlara daha farklı bir deneyim sunuyoruz. Oyun severlerle aramızdaki bağı bir ömür boyu sürecek şekilde tasarladık diyebilirim.

Türkiye oyun ekosisteminin en sevilen aktörlerinden biri olarak hem ülkemizde hem de globalde espora yatırım yapmaya devam edecek, oyuncuların yanında olduğumuzu onlara hissettirmeyi sürdüreceğiz.

 İlandır

YORUM YAZ