MENÜ
Sponsorlu

Dünyanın En İyileri realme’de

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, 11 Pro Serisi’ni dünyanın en iyileri Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ın yer aldığı reklam filmi ile lansmanını gerçekleştirdi. realme, bu anlaşma ile kendi alanlarında fazla iyi olan genç sporcularla marka yaklaşımını destekleyecek.

Dünyanın En İyileri realme’de

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, 11 Pro Serisi ile dünyanın en iyileri Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ı bir araya getirdi. Kendi alanlarında fazla iyi olan genç sporcularla yaptığı bu iş birliği realme’nin “Fazla İyi” mottosunu tam anlamıyla destekliyor. Kendi alanlarında dünyanın en iyi sporcuları Vargas ve Gazoz, realme gibi başarıyı ve azmi mükemmel bir şekilde temsil ediyorlar. Teknolojinin hızı ve sporun gücü realme’de yan yana geliyor.

Fazla iyi özellikler realme’de
realme 11 Pro+ dünyanın ilk 200MP OIS SuperZoom kamerasını sunuyor. realme 11 Pro Serisi yakınlaştırma kapasitesi ile devrim niteliğinde mobil fotoğrafçılık deneyimleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda zengin tasarımı, uzun pil ömrü, devasa depolama alanıyla segmentinin en iyisi olma iddiası taşıyor.

GUCCI'nin önceki baskı ve tekstil tasarımcısı Matteo Menotto tasarımı
realme 11 Pro Serisi yalnızca akıllı telefon özellikleriyle değil aynı zamanda estetik tasarımıyla da adından söz ettiriyor. Gündoğumu Beji, Vaha Yeşili ve Astral Siyah olmak üzere toplam üç renk seçeneğiyle realme Design Studio tarafından GUCCI'nin önceki baskı ve tekstil tasarımcısı Matteo Menotto tarafından özel olarak tasarlandı. Bu üst düzey tasarım, telefona müthiş bir boyut kazandırdı.

realme 11 Pro+ 5G, kamera ve tasarımın yanı sıra çok yönlü güçlü bir cihaz olmasıyla da öne çıkıyor; 100W SUPERVOOC şarjı ve 5000mAh bataryası ile 26 dakikada %100 tam dolum sağlıyor.

realme hakkında:
realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarında fark yaratan küresel bir tüketici teknolojisi şirketidir. realme, üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen tasarımlara sahip bir dizi akıllı telefon ve yaşam tarzı teknolojisi cihazını erişilebilir fiyatlarla tüketicilere sunmaktadır.

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan ve "Dare to Leap" ruhuyla hareket eden realme, sadece beş yıl içinde dünya çapında 30 pazarda ilk 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline geldi. realme, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcıya sahip.
Marka ve ürünlerle ilgili daha detaylı bilgiye ise www.realme.com adresinden ulaşılabilir.

İlandır

YORUM YAZ