MENÜ
Sponsorlu

Depreme Dayanıklı Çelik Prefabrik Evde Maç Keyfi

Müstakil konut konsepti ve maksimum ferahlıkta iç mekan sunumuyla prefabrik evler maç keyfine özel. Size özel inşa ettireceğiniz evinizde takımınızın maçlarını coşkuyla izleyin.

Depreme Dayanıklı Çelik Prefabrik Evde Maç Keyfi

Müstakil konut konsepti ve maksimum ferahlıkta iç mekan sunumuyla prefabrik evler maç keyfine özel. Size özel inşa ettireceğiniz evinizde takımınızın maçlarını coşkuyla izleyin.

Haberin Devamı

Prefabrik Ev İçi Neden Çok Geniş?
Prefabrik evlerdeki müşteri deneyimleri bu evlerin ferah iç ortama sahip olduğunu vurguluyor. Türkiye’nin prefabrik evlerde lider üreticisi Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya bu evlerin neden çok geniş olduğunu şu şekilde açıkladı: “Taşıyıcı sisteminde özel mukavemette çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev maksimum genişlikte iç mekan sunumuyla öne çıkar. Klasik konut modellerindeki bina güvenliği için zorunlu olarak devasa büyüklükteki kolon ve kirişler kullanılır. Çelik taşıyıcı sistemlerle yapı güvenliği sağlanan prefabrik evlerde kolon ve kirişlere ihtiyaç duyulmaz. Evin içini daraltan temel unsurlar bu modelde ortadan kalkmış olur.”

Depreme Dayanıklı Çelik Prefabrik Evde Maç Keyfi



Yüksek mukavemetteki özel taşıyıcı çelikler evin duvarları içerisinde gizlenmiştir. Hiç görünmeden ve iç mekanı daraltmadan işlevini en iyi şekilde gerçekleştirir. Prefabrik evin özel yalıtımlı duvar blokları da diğer konut modellerine göre çok daha az yer kaplar. Bu avantajla prefabrik ev içi en geniş halde yaşam alanına dönüşür.

Haberin Devamı

Net brüt farkı en aza iner salonlar çok daha geniş hale gelir. Prefabrik evin salonunda maç izlemek ayrı bir keyif yaşatır.

Maksimum Tavan Yüksekliği Bu Prefabrik Evlerde
Prefabrik evleri iç mekan genişliği açısından avantajlı kılan bir diğer önemli fark da tavan yüksekliğidir. Klasik apartman dairelerinde yükseklik 3 metre olarak belirlenmiştir. Ancak gerçekte bu yükseklik yakalanamamaktadır. Bunun nedeni ara kat tabla betonu ortalama 30 cm kadar tutar ve yüksekliği düşürür. 3 metre tavan yüksekliği 2,70 seviyesine düşer. Prefabrik evlerde ise tavan örtüsü çok az yer kaplar. Ev içi yüksekliği en iyi düzeye yükselir. Tavan yalıtımı çatı arasına yerleştirilen özel izolasyon malzemeleriyle yapılır. Yalıtım malzemeleri ev içi konforunu etkilemeden çakı arasında işlevini sürdürür.

Depreme Dayanıklı Çelik Prefabrik Evde Maç Keyfi

2+1’den 5+1’e Seçkin Prefabrik Ev Modelleri
Müstakil konut özleminizi prefabrik evlerle gerçekleştirmeniz çok kolay. 2+1, 3+1 hatta 5+1 planda yeni mimari hazır ev tasarımları seçiminize özel. Modeller arasında villa beklentilerine özel çift katlı lüks konut tasarımları da bulunuyor. Verandalı, cumbalı, balkonlu modeller arasında hayalinizdeki evi bulacaksınız.
Prefabrik evlere sahip olabilmeniz için tek yapmanız gereken arsanızı hazırlamak. Arsanızı dilediğiniz yerde seçin prefabrik firması ile anlaşın eviniz günler içerisinde sizin için inşa edilsin. Prefabrik ev siparişiniz sonrası modern tesislerde günler içerisinde üretiliyor. Ön üretimi tamamlanan ev Türkiye’nin istenen her bölgesine kamyon veya tırla taşınabiliyor. Taşımanın tamamlandığı gün kurulum yerinde hazır olan firma ekibince evin montajına başlanıyor. Tek katlı prefabrik evlerin kurulum 2 ila 5 gün, çift katlı villaların kurulumu ise 7 ila 10 gün içerisinde tamamlanıyor.

Haberin Devamı

Yenilikçi Evlerle Ustalarla Uğraşmayı Geride Bırakın
Hazır zemin betonu üzerine evinizin kurulum tek bir profesyonel ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Duvardan çatıya, pencerelerden kapıya, su tesisatlarından elektrik tesisatına, iç ve dış boyaya varana kadar her şey firma ekiplerince yapılıyor. Prefabrik ev tercihiyle farklı ustaları bulma ve onları bir araya getirerek iş yaptırma sorunları tamamen geride kalıyor.

Haberin Devamı

Depreme Dayanıklı Çelik Prefabrik Evde Maç Keyfi

Konteyner Ev Müstakil Konuta Giden En Kolay Yol

Depreme Dayanıklı Çelik Prefabrik Evde Maç Keyfi

Tamamen fabrika üretimli konteyner ev doğayla baş başa ortamda müstakil ev hayalini gerçekleştirmek isteyenlere özel. 1+1 veya 2+1 konteyner ev verandalı modelleriyle müstakil konutta ev sahibi olabilmenin en kolay yolu. Konteyner modeliyle hiç beklemeden ev sahibi olun. Yeni evinizi sahip olduğunuz arsa içerisinde dilediğiniz yere konumlandırabilirsiniz. Fabrika üretiminin verdiği fiyat avantajları ile. Sandviç panel duvar ve çatı sistemine sahip konteyner yüksek yalıtım özelliğiyle en az enerji harcaması ile ısıtma soğutma yapılır. Enerjiden sağladığı tasarrufla bütçelere kullandıkça kazandırır.

Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret edin https://www.konteyner.com/konteyner-ev/

YORUM YAZ