MENÜ

Adresi farklı, kaderi aynı!

Son resmi maçını Ankaragücü formasıyla Fenerbahçe'ye karşı oynayıp kaybeden Serkan, yeni takımındaki ilk karşılaşmasında da mağlubiyetten kurtulamadı. Genç file bekçisi, kalesinde tam 4 gol gördü.

Adresi farklı, kaderi aynı!

Türkiye Kupası’nda gruptaki ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, 1 numarada da değişikliğe gitti. Deneyimli çalıştırıcı, bu sezon hep kalede şans verdiği Volkan Demirel’i dinlendirdi ve onun yerine Serkan Kırıntılı’yı oynattı. Eski takımına karşı ilk kez forma giyen Serkan, ayrıca Fenerbahçe’deki ilk resmi sınavına da çıkmış oldu. 25 yaşındaki file bekçisi, son resmi karşılaşmasını geçen sezon Süper Lig’de Başkent ekibinin formasıyla, Fenerbahçe’ye karşı oynamıştı.. Ve Ankaragücü, rakibine 3-0 yenilmişti. Ardından bu sezonun başında Kanarya’ya transfer olan Serkan, bu kez eski kulübüne karşı sahne aldı.

Haberin Devamı

6 yıl forma giymişti...
Dünkü mücadelede istenilen performansı ortaya koyamayan Serkan Kırıntılı, Fenerbahçe kariyerine ise 4 gol yiyerek başladı. 6 yıl kalesini koruduğu Başkent temsilcisi önünde Rajnoch, Sestak ve Kağan’ın gollerini engelleyemeyen Serkan, diğer golü ise Gökhan Gönül’ün kendi kalesine atmasıyla filelerinde görmüş oldu.

YORUM YAZ