MENÜ

Adnan Polat sahaya indi

Adnan Polat, önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Cüneyt Tanman'ın başında bulunduğu scout ekibiyle toplantı yapan Başkan, takip edilen futbolcular hakkında bilgi aldı.

Adnan Polat sahaya indi

Divan Kurulu toplantısında kesinlikle istifayı düşünmediğini bir kez daha tekrarlayan Adnan Polat, gelecek sezona hazırlanıyor. Polat, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve futbol şubesine yoğunlaşacağını belirtmişti. Futbolda yaşanan başarısızlıklarda, ilgisizliğin de büyük payının olduğunu düşünen Başkan, eski dönemlerdeki gibi sahaya ineceğini ifade etmişti. Bu kararı doğrultusunda çalışmalara başlayan Polat’ın ilk işi scout ekibiyle toplantı yapmak oldu. Cüneyt Tanman’ın başında bulunduğu ve yaklaşık 15 kişinin görev yaptığı scout ekibi, başta Güney Amerika ve Afrika olmak üzere dünyanın dört bir yanında Galatasaray için futbolcu izliyor.

Dikkat çekenlerin kasetleri izlendi
15 kişilik ekipten, 7 kişinin yer aldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Tanman ve ekibinden takip edilen futbolcularla ilgili bilgi alan Polat, izleme komitesinin en çok üzerinde durduğu futbolcular için daha detaylı bir rapor istedi. Scout ekibi, en çok dikkat çeken oyuncuların video görüntülerinin yer aldığı bazı kasetleri de Başkan’a izletmeyi ihmal etmedi.

Hagi’yi çağıran yok


Adnan Polat’ın, scout ekibiyle yaptığı toplantıya teknik direktör Gheorghe Hagi’yi davet etmemesi dikkat çekti. Futbola daha çok eğilme kararı alan Başkan, kısıtlı sürede kasetlerden bazı görüntüleri bile izledi. Ancak takımın hocasının bu toplantıda bulunmaması “Gelecek sezon için Hagi’nin düşünülmediği belli” yorumlarına neden oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ