MENÜ

Adnan Polat bombayı patlattı

Galatasaraylılar... İşte yeni sloganınız. Adnan Polat, hem şampiyonluk sloganlarına bir yenisini ekledi hem de derbiden sonra yaşananları tebessümle izlediğini söyleyen Aziz Yıldırım'a ince bir mesaj gönderdi: “İnanıyorum ki, son gülen Galatasaray olacaktır...”

Adnan Polat bombayı patlattı

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, Galatasaray Dergisi’nin Kasım sayısında yer alan başyazısında gündem yaratacak ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendi başyazısında yer verdiği, “Rakibimiz karşısında elde ettiğimiz zaferimizi gölgelemek için sürekli olarak konuşanları, yan yollara saparak 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum” sözlerine imalı bir yanıt veren Polat, “Hedeflere yönelik çalışmalarda yaşadığımız her başarısız sonucu bir uyarı olarak görüyor, bunları geleceğe yönelik aldığımız önlemlere ilişkin bir fırsat olarak değerlendiriyoruz” diye görüş belirtti. “Galatasaray tarihinin en büyük projesi” olarak nitelendirdiği Türk Telekom Arena Stadı’nın inşaatının yeniden başladığı bilgisini de veren Başkan, “Stadımızın tüm ihtişamıyla gözler önüne serileceği günleri kısa zamanda hep birlikte göreceğiz” dedi.

2’si tuttu, 2’si tutmadı
Taraftar tezahüratından yola çıkarak yepyeni bir şampiyonluk sloganı da belirleyen Polat, “Ekimler onların, Mayıslar bizlerindir” ifadesini kullanarak ezeli rakip Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi. Başkan daha önce de;

2005-2006’da “Saat kaç? 20.45”, 2007-2008’de de “Kimse heveslenmesin şampiyon biziz” sloganlarıyla başarıya ulaşmış, 2006-2007’deki “Fark 4 değil 1, 7 değil 4” ile 2008-2009’daki “4 Mayıs sabahı görüşürüz” sözleriyle hüsran yaşamıştı. “Ekimler onların, Mayıslar bizlerindir” sloganının getireceği sonucu ise zaman gösterecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ