MENÜ

Adil Karaismailoğlu: Formula 1 2milyar kişiye ulaşacak

Formula 1'in ülke tanıtımı açısından önemini anlatan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Cumhurbaşkanı'mızın himayelerinde yapılıyor. Yarışlar 250 yayıncı kuruluş tarafından veriliyor. Bu, yaklaşık 2 milyar kişiye ulaşan bir etkinlik olacak" dedi

Adil Karaismailoğlu: Formula 1 2milyar kişiye ulaşacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin 9 yıl aradan sonra ev sahipliği yaptığı Formula 1'in ülke tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Karaismailoğlu, şunları söyledi: "Organizasyon hem İstanbul hem de ülkemiz için gurur verici ve tanıtımı açısından çok önemli bir iş. Zaten Cumhurbaşkanı'mızın himayelerinde yapılıyor. Kendileri bu görevi verince, biz de 10 Ekim'de sahaya adeta daldık. Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamladık. Tabi oradaki asfalt, mühendislik açısından çok ince detaylar içeren bir konu.”

Haberin Devamı

'Asfaltı çok kısa sürede yaptık'

“Malzeme açısından da pistte çok farklı bir malzeme kullanılıyor. Dünyanın en iyi işlerini gerçekleştiren bir bakanlık olarak, bu asfaltı da çok kısa sürede yaptık ve teslim ettik. Pazar günü (yarın) İstanbul çok önemli bir etkinliğe sahne olacak. Yarışlar 250 yayıncı kuruluş tarafından veriliyor. Bu, yaklaşık 2 milyar kişiye ulaşan bir etkinlik olacak. Biz de ülkemiz adına bu işin başarıyla tamamlanması için bakanlık olarak tüm desteğimizi veriyoruz. Elbette bir yandan da yaptığımız işin sorumluluğunu taşıyoruz."

YORUM YAZ