MENÜ

adidas Uncancelled Cup'ta 2. tura çıkanlar belli oldu

Adidas’ın tüm lig ve kupaların iptal edilmesi üzerine düzenlediği #HOMETEAM çatısı altındaki sanal lig projesi adidas Uncancelled Cup’ta grup maçları tamamlandı. 2. tura yükselen isimler belli oldu.

adidas Uncancelled Cup'ta 2. tura çıkanlar belli oldu

Adidas’ın tüm lig ve kupaların iptal edilmesi üzerine düzenlediği #HOMETEAM çatısı altındaki sanal lig projesi adidas Uncancelled Cup’ta grup maçları tamamlandı. Turnuvada A Grubu’nda Türkiye ile mücadele eden Oğuzhan Koç, birbirinden zorlu karşılaşmalarda çıkardığı iyi oyunla milli takımın ikinci tura yükselmesini sağladı. A Grubu’nda mücadeleye devam edecek diğer isim ise İsviçre ile Sinan Özer. B Grubu’nda lider Belçika ile Emre Özcan, Finlandiya ile Doğukan Sinik de ikinci tur biletini alan isimler oldular.

Haberin Devamı

C Grubu’nun iki iddialı ismi futbolcular Oğuzhan Özyakup ve Aytaç Kara da gruptan çıkmayı garantileyen isimler arasında yer aldı. D Grubu’nda ise Yusuf Çim karşılaşmaları lider olarak tamamlarken, aynı gruptaki Yunanistan’la Utku Yuvakuran onu takip eden isim oldu. E Grubu’nun iki ünlü ismi Bedirhan Soral ve Eser Yenenler de ikinci turda maçlarıyla yine karşımızda olacaklar. F Grubu’ndan yine iki iddialı takım çıktı, Almanya ile Uğur Karakullukçu ve Fransa ile İrfan Can Kahveci ikinci tura yükseldiler.

En iyi üçüncülükle bir üst tura çıkan 4 isim ise; A Grubu’nda İtalya ile mücadele eden Harun Tekin, B Grubu’nda Rusya ile Candaş Tolga Işık, D Grubu’nda Norveç ile Anıl Tetik ve E Grubu’nda İrlanda ile Vedat Muriç oldu.

YORUM YAZ