MENÜ

Adem Yılmaz: Tek isteğimiz adil yönetim

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un başkan vekili Adem Yılmaz, "Kimseden ayrıcalık beklemiyoruz. Hakemlerden tek isteğimiz adil yönetim" dedi.

Adem Yılmaz: Tek isteğimiz adil yönetim

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor, 13’üncü hafta mücadelesinde 21 Kasım Pazar günü Kocaelispor’u konuk edecek. 23 Şubat 2021 tarihinde Bandırmaspor'un sahasında Keçiörengücü maçında verdiği kararlarla tepkileri çeken hakem Caner Ak ve yardımcı hakem Özcan Sultanoğlu'nun Kocaelispor ile oynanacak karşılaşmaya atanması camiada endişe yarattı.

Haberin Devamı

Kocaelispor mücadelesinde Bandırmaspor'dan İshak Çakmak’ı yanlış bir kararla oyundan atan hakem Caner Ak, Keçiörengücü’nden Fatih Selimhan Solmaz’ın gole giden Pote’yi düşürmesine ise devam kararı vermiş ve sonrasında Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından iki ay ceza almıştı. Caner Ak, o karşılaşmanın ardından ilk kez Bandırmaspor maçına hakem olarak atandı. Yan hakem Özcan Sultanoğlu ise bu sezon ligin 3’üncü haftasında oynanan Büyükşehir Belediye Erzurum deplasmanında Bandırmaspor'un golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından iki hakemin birden Bandırmaspor'un Kocaelispor ile oynayacağı maça atanması camiada endişeli bir bekleyişe neden oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bandırmaspor Başkan Vekili Adem Yılmaz, "Kimseden ayrıcalık beklemiyoruz. Hakemlerden tek isteğimiz adil yönetim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BANDIRMA(Balıkesir),(DHA)

YORUM YAZ