MENÜ

Adanaspor, Romelu Lukaku'nun kardeşi Jordan Lukaku'yu transfer etti

Transfer çalışmalarını sürdüren Adanaspor, dünyaca ünlü futbolcu Romelu Lukaku'nun kardeşi Jordan Lukaku ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Adanaspor, Romelu Lukaku'nun kardeşi Jordan Lukaku'yu transfer etti

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor, son olarak İspanya 3. Lig takımı Ponferradina'dan forma giyen Jordan Lukaku'yu transfer etti.

Haberin Devamı

Chelsea'de forma giyen dünyaca ünlü golcü Romelu Lukaku'nun kardeşi olan 29 yaşındaki sol bek ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Adanaspor'un Lukaku'nun transferiyle ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Kulübümüz, İspanya Ligi takımlarından SD Ponferradina’da forma giyen Belçika Milli takım oyuncusu 29 yaşındaki sol bek Jordan Lukaku ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

Futbola Lierse ve Anderlecht altyapılarında başlayan Lukaku, Oostende, Lazio, Antwerp, Vicenza ve Ponferradina takımlarında forma giydi. Belçikalı futbolcu geçtiğimiz şubat ayından bu yana boşta bulunuyordu.

ADANASPOR'DAN 3 TRANSFER DAHA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Samuel Yepie Yepie, Abdoulaye Dabo ve Check Oumar Diakite'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Turuncu-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Fransa 1. Ligi takımlarından FC Nantes formasını giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Samuel Yepie Yepie, Yunanistan Süper Lig takımlarından Olimpiakos Pire formasını giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdoulaye Dabo ve Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre ile lig şampiyonluğu yaşamış, Paris FC formasını giyen 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Check Oumar Diakite ile ile 3’er yıllık anlaşma sağlanmıştır. Üç yeni transferinde camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Adanaspor, Romelu Lukakunun kardeşi Jordan Lukakuyu transfer etti

YORUM YAZ