MENÜ

Adana'da neşeli idman

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, pazar günü yapacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Adana'da neşeli idman

Bugünkü antrenmanda futbolcular çift kale maç yaptı. Sakatlıkları süren Ahmet Görkem, Özgürcan, Anıl, Tolgahan, Onur Demirtaş ve Fevzi, taktik çift kale maçta yer almadılar. Teknik sorumlu Eyüp Arın, karşılaşmayı dikkatle izlerken, yöneticiler de takımı yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Takımın gurbetçi oyuncularından Recep Yıldız, 25. yaşını antrenman öncesinde sahada kutladı. Teknik sorumlu Arın ve takım arkadaşları, sahanın ortasına pasta getirterek, genç oyuncuya sürpriz yaptı. Kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Recep, takım olarak bulundukları yeri hak etmediklerini ve Diyarbakırspor maçının kendileri için dönüm noktası olduğunu söyledi.

Geçirdikleri bu zor dönemi atlatacaklarına inandıklarını belirten Recep Yıldız, "Aslında oynadığımız futbolla puan sıralamasındaki yerimiz orantılı değil. Pazar günü yapacağımız maçta takım arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacaklar. Ben de ameliyatın ardından koşulara başladım. Yaklaşık 3 hafta sonra hazır hale geleceğimi düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu maçında çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Fevzi Özkan da salon ve havuz çalışmalarına başladı. Doktorlar tarafından sürekli muayene edilen genç futbolcunun hızlı iyileşme kaydettiği ve beklenen süreden daha erken sahalara dönebileceği belirtildi.

Bu arada Adanaspor kafilesi, cumartesi sabah karayolu ile Diyarbakır’a hareket edecek.

AA

YORUM YAZ