MENÜ

Adana'da erken final

Süper Lig için favori gösterilen iki takım Adana Demirspor ile Bursaspor 0-0’ın rövanşında Adana’da kozlarını paylaşacak. İki takım da zafere kilitlenmiş durumda. Saat 21.00’deki mücadelede kazanan final biletini cebine koyacak.

Adana'da erken final

Play-Off turunun finalistleri bugün oynanacak maçların ardından belli olacak. Bursaspor, yarı final rövanş mücadelesinde Adana Demirspor’a konuk oluyor. Bursa’daki ilk randevu golsüz eşitlikle sona ererken, her iki ekip bu zorlu randevu öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Adana Demirspor’da sakatlığı bulunan Volkan Şen’in durumu maç saatinde belli olacak. Takımın yıldız isminin oynaması için sağlık ekibi seferberlik ilan etmiş durumda. Bursaspor ise bu kritik mücadelede tam kadro sahada yer alacak.

'Taraftarımızı sevindireceğiz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Bizim için zor bir maç. Ancak takım olarak hazırız. Nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Taraftarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

‘Ait olduğumuz yere döneceğiz’

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız ama biz de güçlüyüz. Bursaspor’un ait olduğu yere geri dönmesi için gerekeni yapacağız” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Nasıl tur atlarlar?

0-0’ın rövanşında Bursaspor’a gollü beraberlikler ve galibiyet yeterli olacak. Mücadelenin ilk maçta olduğu gibi golsüz eşitlikle sona ermesi halinde uzatmalara gidecek. Kazanan takım tur atlayacak

YORUM YAZ