MENÜ

Adana Demirspor'da bomba iddia! Volkan Şen, hocanın üstüne yürüdü

Son dakika haberi: TFF 1. Lig'de topladığı 45 puanla ilk 2 iddiasını sürdüren Adana Demirspor'da takım kaptanı Volkan Şen'in, Karagümrük maçının ardından teknik direktör Uğur Tütüneker'in üzerine yürüdüğü iddia edildi.

Adana Demirspor'da bomba iddia! Volkan Şen, hocanın üstüne yürüdü

Adana Demirspor'da son dakika gelişmesi... TFF 1. Lig'de 28 hafta sonunda topladığı 42 puanla şampiyonluk yarışında bulunan Adana Demirspor'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Takım kaptanı Volkan Şen'in, 26. hafta oynanan ve 2-2 berabere kaldıkları Fatih Karagümrük maçının ardından teknik direktör Uğur Tütüneker'in üzerine yürüdüğü, ve kulüp tarafından hiçbir ceza almadığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Bir dönem Galatasaray'da George Hagi'nin de yardımcılığınu yapan Metin Yıldız, Koza TV'de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Adana Demirspor ile ilgili olarak konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

"Takım kaptanı Volkan Şen, Karagümrük maçıydı sanırım oyundan çıkarken hocasının üstüne yürüdü. Kulüp de hiçbir şekilde ceza vermedi. Hatta kasıtlı olarak yönlendirilmiş gibi geliyor bana. Çünkü ondan sonra Uğur hocanın görevine son veriliyor. Sistem böyle devam ettiği sürece biz doğruyu nerede bulacağız. Yanlış insanların futbolun içerisinden uzaklaştırılması gerekir.

Daha önce Bursaspor, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Konyaspor'da forma giyen Volkan, Karagümrük maçının 75. dakikasında oyundan çıkmış ve yerini Berk Yıldız'a bırakmıştı. Uğur Tütüneker ile yollarını ayıran Adana Demirspor, takımı Cüneyt Dumlupınar'a emanet etmişti.

YORUM YAZ