MENÜ

Vincenzo Montella'dan Jose Mourinho'ya Türkiye ziyareti

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, depremzedeler için harekete geçti. Başarılı çalıştırıcıdan sürpriz bir ziyaret haberi geldi.

Vincenzo Montella'dan Jose Mourinho'ya Türkiye ziyareti

Türkiye'de yaşanan deprem faciası yaklaşık 10 ilde etkili olurken, bazı takımlar yaşanan felaketten dolayı ligden çekilme kararı aldı. Süper Lig'de Gaziantep FK ve Hatayspor, TFF 1. Lig'de ise Yeni Malatyaspor ile Adanaspor liglerin kalanında sahaya çıkmama kararı aldı.

Haberin Devamı

Depremden etkilenen şehirlerden biri de Adana oldu. Adana'nın Süper Lig'deki temsilcisi Adana Demirspor ise karşılaşmalarını oynamaya devam edecek.

SPOR DÜNYASI SEFERBER OLDU

Başta ülkemizin spor kulüpleri olmak üzere, Avrupa'dan ve dünyadan birçok spor kulübü ve yıldız sporcu Türkiye'ye destek oldu. Dört büyükler tüm imkanlarını depremzedeler için seferber ederken, dünyaca ünlü yıldızlarda çeşitli organizasyonlarla Türkiye'nin yanında olduklarını gösteriyorlar.

Vincenzo Montelladan Jose Mourinhoya Türkiye ziyareti

BİER HAMLE DE MONTELLA'DAN GELDİ

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Adana Demirspor'da İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, liglere verilen arada ülkesine gitti.

Aktif futbolculuk döneminde 1999 yılında Roma'ya transfer olan Montella, futbolu da 2009 yılında Roma forması altında bıraktı.

Haberin Devamı

Temmuz 2009'da altyapı antrenörü olarak İtalyan ekibinde görev alan 48 yaşındaki çalıştırıcı Şubat 2011 ile Haziran 2011 tarihleri arasında da A Takım'da görev aldı. Montella, Roma'dan iyi bir şekilde ayrılmasa da Türkiye için efsanesi olduğu kulübe bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vincenzo Montelladan Jose Mourinhoya Türkiye ziyareti

MOURINHO İLE GÖRÜŞTÜ

Roma'nın Trigora Tesisleri'ne giden Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, burada İtalya ekibinin yönetimi ve Teknik Direktör Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Montella yaptığı görüşmelerde Türk halkı için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Haberde ayrıca Montella'nın İtalya'da yaptığı görüşmelerde Türkiye için somut adımlar atmak için çalıştığı vurgulandı.

Vincenzo Montelladan Jose Mourinhoya Türkiye ziyareti

ADANA DEMİRSPOR BU SEZON NE YAPTI?

Bu sezon deprem nedeniyle liglere verilen araya kadar ligde 21 maça çıkan Akdeniz ekibi, 10 galibiyet, sekiz beraberlik ve üç mağlubiyet aldı. Adana Demirspor topladığı 38 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Vincenzo Montelladan Jose Mourinhoya Türkiye ziyareti

Montella'nın öğrencileri Türkiye Kupası'na ise beşinci turda Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup olarak veda etmişti.

YORUM YAZ