Adana Demirspor | Vincenzo Montella: Hakemleri anlamakta zorluk çekiyorum

Süper Lig’in 3. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Fenerbahçe karşı karşıya geldi.  Sarı-lacivertliler, rakibini 4-2’lik skorla yenmeyi başardı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Süper Lig’in 3. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, rakibini 4-2’lik skorla yenmeyi başardı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella: ‘’Takım ruhunu yansıttıkları için futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Genel olarak oyun başlangıcında Fenerbahçe zaten bir maç öncesinden de ve diğer maçlarda da hep 3 kişiyi arkada bırakıyordu, sol beki geride bekleterek. Ön görmüştük ve ona göre de hazırlanmıştık. Aslında biz ilk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum sadece bazı bölüm bölüm olaylar yaşandı ve onları anlamakta zorluk çekiyorum. İlk verdikleri penaltıda Valencia, Rodrigues’in üzerine bacağını çıkarıyor. Buna penaltı verdiler o nedenle anlamakta zorluk çektim.’’ dedi.

YORUM YAZ