MENÜ

Transferde son dakika | 40 milyon euroluk golcü Süper Lig'e geliyor

UEFA Konferans Ligi biletini alan ve geçen sezon kulüp tarihinin en yüksek Süper Lig puanını toplayan Mavi Şimşekler transferde de büyük oynuyor. Adana Demirspor 40 milyon Euro’luk yıldızın peşine düşerken ilk temaslarına da başladı. İşte detaylar…

Transferde son dakika | 40 milyon euroluk golcü Süper Lig'e geliyor

Süper Lig'in 2022-2023 sezonunda Vincenzo Montella yönetiminde Mavi-Lacivertliler, lig maratonunda sezon boyu gösterdiği performansla taraftarına büyük heyecan yaşattı. Adana Demirspor, ligde iç sahada oynadığı 18 maçın 16’sında kaybetmedi, sadece 2 mücadelede yenilgi gördü.

Haberin Devamı

Kulübün rekorunu kırdılar

Sezon boyu istikrarlı performans gösteren Lacivert-Siyahlılar, ligin son haftasında deplasmanda oynadığı MKE Ankaragücü maçını 2-1 kazanarak Süper Lig'i 4. sırada tamamladı. Kulübün Süper Lig tarihindeki en iyi başarısını sağlayan ekip, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla da UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini kaptı.

Transferde son dakika | 40 milyon euroluk golcü Süper Lige geliyor

Boşa çıktı!

Gelecek sezon bu başarıyı bir üst basamağa taşımak isteyen Mavi Şimşekler transferde de büyük oynamaya başladı… 2014 yılında Bursaspor’a gelen ve geçirdiği müthiş sezon sonrasında önce 7.5 milyon Euro bedel ile Villarreal’e, sonra da 40 milyon Euro karşılığında BJ Guoan’a giden Cedric Bakambu boşa çıktı!

18 gol, 4 asist…

Son olarak Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos’un formasını giyen yıldız forvet, geride kalan sezonda 40 maça çıkarken, 18 kez rakip fileleri havalandırdı ve 4 de gol pası verdi. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Olympiakos ile sözleşmesinin bitmesinin ardından yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Transferde son dakika | 40 milyon euroluk golcü Süper Lige geliyor

Süre istedi

Kulüp arayışlarına geçen Bakambu için Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor devreye girdi. Ancak Kongolu santrforu kadrosuna katmak isteyen tek kulüp Mavi Şimşekler değil... Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’ın da Bakambu için ilgisi var. Şu ana kadar yapılan temaslarda Bakambu gelecek konusunda kararını vermek için süre istedi. Ancak Adana Demirspor, Bakambu’yu transfer edebilmek için önümüzdeki günlerde masaya oturmak için hazırlıklara başladı.

Transferde son dakika | 40 milyon euroluk golcü Süper Lige geliyor

YORUM YAZ