MENÜ

Süper Lig ekibinde hedef Hulk ve Luis Suarez!

Şampiyonluk hedefindeki Süper Lig ekibinin listesinde dünyaca ünlü yıldızlar var. Sezon sonu için hedef büyüten Süper Lig ekibi, Atletico Mineiro forması giyen Hulk ve Luis Suarez’in peşine düşmüş durumda.

Süper Lig ekibinde hedef Hulk ve Luis Suarez!

Yıllardır isimleri Süper Lig ekipleriyle anılan Hulk ve son olarak Nacional'de forma giyen yıldız golcü Luis Suarez için Süper Lig ekibi gözünü kararttı.

Haberin Devamı

2 büyük transfer için harekete geçti

26 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon adını Süper Lig’e yazdıran ve 2 sezondur yaptığı transferlerle sükse yaratan Adana Demirspor golcü transferi için atağa geçti. Sezon öncesi Mario Balotelli ile geçtiğimiz hafta ise Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler, yıldız golcü transferi için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibinde hedef Hulk ve Luis Suarez

Temaslar başladı

Adana Demirspor, Atletico Mineiro’dan Hulk ve Nacional’den ayrılan Luis Suarez’i transfer etmek için çalışmalara başladı ve oyuncularla temas sağladı. Mavi-Lacivertli kurmayların iki transfer için yurt dışında olduğu belirtildi.

Luis Suarez'in VVV-Venlo Karşısında Dört Gollük Performansı

Şampiyonluk yaşayıp ayrıldı

Kariyerinde Liverpool ve Barcelona gibi devlerin formasını terleten Luis Suarez, geçtiğimiz hafta şampiyonluk yaşadığı Nacional’den ayrılmıştı.

Süper Lig ekibinde hedef Hulk ve Luis Suarez

‘Balotelli de hayaldi’

Geçtiğimiz sezonu Atletico Mineiro’da geçiren Hulk ise çıktığı 46 maçta 29 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemişti. Başkan Murat Sancak bu konuda sorulan bir soruya da heyecan verici bir yanıt verdi. “Hulk ve Suarez hayal” diyen Mavi Şimşekler’in başkanı, “Ancak Balotelli de hayaldi” sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ