MENÜ

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası! İstanbul'a geliyor

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ve bu sezon Adana Demirspor'da harikalar yaratarak milli takıma kadar yükselen Yusuf Sarı transfer sezonun aranan isimlerinden biri oldu. Yıldız oyuncu, Süper Lig devinin radarına girdi...

Adana Demirspor'da özellikle Vincenzo Montella yönetiminde gösterdiği performansla yeniden adından söz ettiren 25 yaşındaki oyuncu Yusuf Sarı, bir kez daha devlerin radarına girdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ
Akdeniz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yusuf Sarı için Beşiktaş yönetiminin yoğun bir isteği bulunuyordu. Ancak Adana Demirspor'un yüksek bonservis talebi nedeniyle transferden çekilen siyah-beyazlı ekip, rotasını farklı isimlere yöneltti.

GALATASARAY DEVREDE
Beşiktaş'ın transferden çekilmesiyle birlikte Yusuf Sarı için bir başka Süper Lig devi daha harekete geçti. Hakim Ziyech'in ayrılması ihtimalinde bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray, Yusuf Sarı'yla ilgileniyor.

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası İstanbula geliyor

2 GOL 9 ASİST
Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplamda 22 resmi maçta görev yapan Yusuf Sarı, 2 gol ve 9 asistle oynuyor. Piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Yusuf Sarı'nın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DA DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Kariyerine Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın altyapısında başlayan Yusuf Sarı, 2019 yılında Trabzonspor ile Türkiye kariyerine başlamıştı. Bordo-mavili ekipte, 3 sezon forma giyen milli futbolcu, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trabzonspor formasıyla 19/20 sezonunda Türkiye Kupası, 20/21'de Süper Kupa, 21/22'de ise Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Yusuf Sarı, daha sonra Çaykur Rizespor'a gitti.

Karadeniz ekibiyle yalnızca yarım sezon geçiren Yusuf Sarı, 22/23 sezonunun başında Adana Demirspor'a transfer oldu.

Süper Lig devinden Yusuf Sarı bombası İstanbula geliyor

YORUM YAZ