MENÜ

Murat Sancak sosyal medyadan paylaştı! Herkes merak ediyordu...

Adana Demirspor'da Murat Sancak, Fransız basınına kulübü şikâyet eden Mbaye Niang'a sosyal medyadan bir yanıt daha verdi. Şimdi ise Niang'ın bu atışmayı devam ettirip ettirmeyeceği merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Murat Sancak sosyal medyadan paylaştı! Herkes merak ediyordu...

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da Mbaye Niang ile kulüp başkanı Murat Sancak arasındaki gerilim tüm hızıyla devam ediyor. Yaz transfer döneminde Mavi Şimşekler'e imza atan 29 yaşındaki santrfor, kulübü Fransız basınına şikâyet etmişti. Daha sonra ise olaylar kontrolden çıktı.

Haberin Devamı

"Sahaya odaklanmamı engelliyor"

Fransız basınından L'Equipe'e açıklamalarda bulunan Niang, Adana Demirspor'da ödeme problemi olduğunu iddia etmişti. Fransız yıldız, "Türkiye tecrübem saha içinde çok iyi gidiyor. İyi oynuyorum ve ilk 11 başlıyorum. Ancak ödeme konusunda bazı sorunlar var ve bu benim sahaya odaklanmamı engelliyor. Biraz gecikme normal karşılanabilir ancak 4 ay oldu. Ayrılmak istiyorum. Yönetime de bunu söyledim ve ekibimle bu yönde çalışmalara başladık. Fransa'ya dönmeyi çok isterim, benim için öncelik orası." ifadelerini kullanmıştı.

Murat Sancak sosyal medyadan paylaştı Herkes merak ediyordu...

Murat Sancak'tan yanıt!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyadan yıldız futbolcuya jet hızıyla yanıt verdi. Sancak, yaptığı paylaşımda, "Yalan söylüyorsun. Bir Euro alacağın yok, alacağın olsaydı sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince 'bonservis getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Murat Sancak sosyal medyadan paylaştı Herkes merak ediyordu...

Tablo paylaştı!

Başkan Sancak, sosyal medyada Mbaye Niang'a verdiği yanıttan bir gün sonra oyuncuya yapılan ödemelerin tablosunu paylaştı.

Eski adıyla Twitter olan sosyal medya platformu X'te EuroFoot hesabının Mbaye Niang'ın verdiği demeci paylaşması üzerine Sancak, söz konusu tweetin altına bir tablo paylaştı. Tabloda Niang'ın 2023 yılında almış olduğu ödemeler gösteriliyor. Sancak'ın bu hamlesinin ardından Niang'ın tartışmayı devam ettirip ettirmeyeceği ise merakla bekleniyor.

Murat Sancak sosyal medyadan paylaştı Herkes merak ediyordu...

YORUM YAZ