MENÜ

Mario Balotelli hızını alamadı: Zlatan Ibrahimovic'e ağır sözler

Zlatan Ibrahimovic'in kendisi hakkında söylediği sözlere Instagram hesabından gönderme yaparak yanıt veren Mario Balotelli, hızını alamadı. Adana Demirspor'un yıldız ismi katıldığı bir yayında İsveçli efsaneye karşı ağır kelimeler kullandı. İşte detaylar...

Mario Balotelli hızını alamadı: Zlatan Ibrahimovic'e ağır sözler

Temmuz 2023'te Milan forması altında aktif futbol kariyerini sonlandıran Zlatan Ibrahimovic geçtiğimiz günlerde verdiği bir özel röportajda Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

ZLATAN IBRAHIMOVİC NE DEMİŞTİ

Efsane isim, verdiği bir röportajda, kariyerine Adana Demirspor'da devam eden eski takım arkadaşı Mario Balotelli ile ilgili olarak şunları söylemişti; "Yeteneği sayesinde kendi geleceğini yaratma fırsatı vardı ama Balotelli bunu kaçırdı.

Çok yazık. Mario gerçekten çok yetenekli bir oyuncuydu ama tüm yeteneklerini kaybetti. Rafael Leao, Balotelli gibi değil. İkisini kıyaslamak yanlış bir değerlendirme olur."

Mario Balotelli hızını alamadı: Zlatan Ibrahimovice ağır sözler

BALOTELLI'DEN YANIT GECİKMEDİ

2022'de İsviçre'nin Sion takımına transfer olan ve Eylül ayında Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli ise eski takım arkadaşına kariyerinde hiç kazanamadığı Şampiyonlar Ligi kupasıyla olan bir fotoğrafını yayınlayarak cevap vermişti.

Haberin Devamı

'KENDİNİ TANRI ZANNEDİYOR'

TV Play'in Twitch kanalına açıklamalarda bulunan Gana asıllı İtalyan yıldız, efsane isme gönderme yapmaya devam etti.

"Bana sebep yokken saldırması çok garip. Leao'nun harika bir oyuncu olduğu konusunda kendisiyle aynı düşünüyorum, ancak tribünlere oynamaktan bahsederken neyden bahsettiğini anlayamadım. Bunu söyleme şekli beni rahatsız etti.

Herkesin kendi fikirleri olabilir. Ronaldo'nun Maradona'dan daha iyi olduğunu düşünebilirim. Oyuncuları karşılaştırabilirsiniz ama onun yaptığı gibi değil. Sahada bana yardımcı olduğu her an için ona her zaman teşekkür ettim, ancak bu biraz aptalca bir açıklama.

Şimdi de kendini Tanrı sanan garip bir karakter oldu."

Mario Balotelli hızını alamadı: Zlatan Ibrahimovice ağır sözler

ZLATAN'A ŞOK HAKARET

Balotelli açıklamalarının devamında Zlatan Ibrahimovic'e büyük bir hakarette bulundu.

"Ibrahimovic için üzgünüm, ancak o büyük bir s... Dana dünyanın en iyilerinden biri olma şansını kaçırdığımı söyleyebilir, bu doğru. Bizim yeteneklerimize sahip çok az kişi var. Ona göre çok daha fazlasını yapmalıydım ve haklı da... Altın top bile kazanabilirdim."

'ONUN GİDİŞİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANMAMIZI SAĞLADI'

Balotelli açıklamalarının devamında Inter ile yaşadığı Şampiyonlar Ligi kupası üzerinden de Zlatan Ibrahimovic'e gönderme yaptı.

"Ibrahimovic'in gidişi Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını sağladı. Eğer Inter'de kalsaydı o üç oyuncu gelmeyecekti. Çok iyi anlaştığım Sneijder, o yıl kral olan Milito, ki dokunduğu her ley altına dönüşüyordu. Ve Eto'o... Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için Inter'den Barcelona'ya gitti. Yarı finalde bize elendi. Biz ise Şampiyonlar Ligi'ni kazandık."

Haberin Devamı

Mario Balotelli hızını alamadı: Zlatan Ibrahimovice ağır sözler

YORUM YAZ