MENÜ

Luis Nani, Trabzonspor'u çok seviyor! Adana Demir'in yıldızı yine boş geçmedi

Mavi Şimşekler'in sezon başında kadrosuna kattığı Portekizli süperstarın, Trabzonspor karnesi dikkat çekiyor. Bordo-Mavili fileleri bu akşam da havalandıran Luis Nani, Karadeniz ekibini adeta boş geçmiyor.

Luis Nani, Trabzonspor'u çok seviyor! Adana Demir'in yıldızı yine boş geçmedi

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Luis Nani ülkemize Adana Demirspor'la geri dönüş yapmıştı. Kariyerinde Sporting Lizbon, Manchester United, Lazio ve Valencia gibi devlerde forma giyen, Portekiz Milli Takımı'nda tam 112 kez görev yapan tecrübeli oyuncu, Mavi Şimşekler'e imza atarak ses getirmişti.

Haberin Devamı

8 maçta 4 gole katkı

ABD'de Orlando City forması giydikten sonra Adana temsilcisine gelen 36 yaşındaki hücumcu yaşına rağmen Süper Lig'deki ikinci sezonuna yine harika başladı. Trabzonspor karşısında 11'de sahaya çıkan Nani gol perdesini açan isim olmayı başardı ve 8. maçında 2 gol, 2 asiste ulaştı.

Hiç boşu yok

Şimdiden 4 gole direkt katkı veren deneyimli futbolcunun, Trabzonspor karnesi ise dikkat çekti. Fenerbahçe kariyerinde Bordo-Mavililer'e karşı 2 maçta 2 gol atan Luis Nani, Adana Demirspor formasıyla da Fırtına'yı affetmedi ve Karadeniz devine karşı çıktığı 3. sınavı da boş geçmeyerek 3. kez fileleri sarstı. 

Adana Demirspor - Trabzonspor maçı (VİDEO)

Luis Nani, Trabzonsporu çok seviyor Adana Demirin yıldızı yine boş geçmedi

YORUM YAZ