MENÜ

Jorge Morel ve Furkan Soyalp resmen Adana Demirspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, kadrosunu 2 isimle güçlendirdi. Mavi Şimşekler, Club Guarani'den Jorge Emanuel Morel Barrios ve Gaziantep FK'dan Furkan Soyalp'i transfer etti.

Jorge Morel ve Furkan Soyalp resmen Adana Demirspor'da

Süper Lig'de 4 maçtır kaybetmeyen ve 38 puanla 5. sırada yer alan Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Daha önce SH Port'tan Cherif Ndiaye'yi, Hellas Verona'dan Mert Çetin'i kiralayan Mavi Şimşekler, Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'ı bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

FURKAN VE MOREL AÇIKLANDI

Adana temsilcisi, kadrosunu 2 isimle daha güçlendirdi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan Furkan Soyalp'i sezon sonuna kadar kiralayan Mavi Lacivertliler, Paraguay ekibi Guarani'den Jorge Emanuel Morel Barrios'u da transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada, 25 yaşındaki ön liberonun satın alma opsiyonun olduğu da duyuruldu ve şu ifadelere yer verildi:

Daha önce Bursaspor, Bandırmaspor ve Başakşehir'de oynayan Furkan, Ağustos 2020'de Gaziantep FK'ya transfer oldu. 27 yaşındaki orta sahanın Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

SATIN ALMA OPSİYONU MEVCUT

"Geçtiğimiz günlerde anlaşarak transfer sezonunda takımımıza kazandırdığımız ancak içinde bulunduğumuz zor günlerde kamuoyuna paylaşmadığımız, Club Guarani forması giyen Paraguaylı oyuncu Jorge Emanuel Morel Barrios ile 2022-2023 sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık, Gaziantep FK forması giyen Furkan Soyalp ile de sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır."

Haberin Devamı

Paraguay A Milli Takım formasını 9 kez giyen Jorge Morel; ön libero ve merkez orta sahanın yanı sıra stoperde de oynayabiliyor.

1 GOL 7 ASİSTLİK KATKI

Gaziantep FK ile bu sezon ligde 20, kupada 2 maça çıkan Furkan; 1 gol, 7 asistle skor katkısı verdi. Jorge Morel ise Guarani'de çıktığı 2 maçta skor katkısı veremedi. Ara transferde şu ana kadar 5 transfer yapan Adana Demirspor, Samet Akaydın'ı 3.7 milyon Euro bonservisle Fenerbahçe'ye gönderirken Yaroslav Rakitskyi, Britt Assombalonga, Berk Yıldız'la yollarını ayırdı. Arda Kurtulan, Karacabey Belediyespor'a, Mahamadou Ba ise İstanbulspor'a kiralandı.

YORUM YAZ