MENÜ

Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın istemediği futbolcu ile sözleşme fesih görüşmeleri başladı.

Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek

Süper Lig'de 33. hafta sonunda 45 puanla 11. sırada yer alan Adana Demirspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Mavi lacivertli kubünü sezon başında Avustralya ekibi Melbourne'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 37 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusu Luis Nani'nin 30 Haziran 2024'te bitecek sözleşmesini sezonun bitimine 5 maç kalmasına rağmen feshetmek için görüşmelere başladığı ileri sürüldü.

Hikmet Karaman, Nani'yi istemiyor

Sports Digitale'nin haberine göre; Adana Demirspor, Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı. Hikmet Karaman, Luis Nani'yi istemiyor.

Galatasaray maçı öncesi Adana Demirsporda sürpriz ayrılık Sözleşmesi feshedilecek

Ayrılık sebebi merak konusu oldu

Öte yandan sezon başında takımın başında olan Patric Kluviert zamanında transfer edilen Luis Nani'nin 30 Haziran'da sona erecek olan sözleşmesinin ligin bitimine 5 hafta kala feshedilmek istenmesi, ayrılık kararının hangi nedenle alındığının merak edilmesine yol açtı. Fesihin gerçekleşmesi halinde tecrübeli oyuncuya herhangi bir tazminat ödenip ödenmeyeceği de bir başka merak konusu...

Haberin Devamı

34 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti

Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen 37 yaşındaki Portekizli futbolcu bu sezon Adana Demirspor formasıyla 34 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşacak

Öte yandan Adana Demirspor, Süper Lig'in 34. haftasında 26 Nisan Cuma günü sahasında lider Galatasaray'ı konuk edecek.

DİKKAT ÇEKEN YORUM!

YORUM YAZ