MENÜ

Daniele Russo: Üzüldüğümüz nokta yenilmezliğimizin bitmesi

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Daniele Russo, 4-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından konuştu, "Çok iyi bir maç oynadığımızı söyleyebiliriz. İlk yarı özellikle bütün sahayı kapattık, daralttık ve dediğim gibi daha fazla gol atabilirdik. Üzüldüğümüz tek nokta yenilmezliğimizin bitmesi. 4'üncülüğü garantilememiz de çok önemliydi" dedi.

Daniele Russo: Üzüldüğümüz nokta yenilmezliğimizin bitmesi

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Adana Demirspor konuk ettiği Beşiktaş’a 4-1 mağlup oldu. 6 maçlık galibiyet serisi sona eren ve iç sahada bu sezonki ilk yenilgisini alan Adana Demirspor ise 33 maç sonunda 63 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella’nın maçın 77. dakikasında kırmızı kart görmesinden dolayı basın toplantısına Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Daniele Russo katıldı.

İlk değerlendirmeye baktığınızda biz maç biter bitmez soyunma odasına gittiğimizde futbolcularımızın hepsini tebrik ettik açıkçası. Gerçekten müthiş performansla başladık maça. Sadece o değil 4'üncülüğü de garantilediğimiz bir maç oldu. Bu tarihi bir sonuç kulübümüz, çalışanlarımız, futbolcularımız için. Maçla alakalıysa şunu söylemem gerekiyor. Açıkça ilk yarı çok çok iyi başladık. Hatta 1-1'lik skoru hak etmiyorduk açıkçası. Daha fazla gol atarak da bitirebilirdik ilk yarıyı. İkinci yarıya da iyi bir şekilde başladık. Akabinde gol yedik. Ama dediğim gibi büyük futbolculara böylesine büyük bir takıma karşı açıkçası kendimizi, kendi performansımızı değerlendirmeye baktığımızda çok iyi bir maç oynadığımızı söyleyebiliriz. İlk yarı özellikle bütün sahayı kapattık, daralttık ve dediğim gibi daha fazla gol atabilirdik. Üzüldüğümüz tek nokta yenilmezliğimizin bitmesi. 4'üncülüğü garantilememiz de çok önemliydi" diye konuştu

YORUM YAZ