MENÜ

Adana Demirspor'un Beşiktaş karşısında hedefi büyük!

Zirveye oynayan Mavi Şimşekler, Beşiktaş'a karşı son 10 maçta kaybetti. Adana Demir, hem bu kötü seriyi noktalamayı hedeflerken diğer yandan da ligdeki yenilmezlik serisini 12 maça çıkararak, tarihindeki en uzun serisine ulaşmayı hedefliyor!

Adana Demirspor'un Beşiktaş karşısında hedefi büyük!

Bu sezon yıldızlar topluluğu ile lige giriş yapan Adana Demirspor'da hedefler büyüktü. Nitekim Vincenzo Montella'nın öğrencileri, 2022'nin son maçı öncesinde aradığını bulup, şampiyonluk potasına girdi. Mavi Şimşekler'in şimdiki rakibi ise Beşiktaş olacak. Mavi-Lacivertliler, Kara Kartal'a karşı oynadığı son 10 maçta galibiyet yüzü göremedi. Adana temsilcisi, bu süreçte 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Mavi Şimşekler'in ilk hedefi, zorlu karşılaşmada bu kötü seriye noktayı koymak.

Haberin Devamı

Adana Demirsporun Beşiktaş karşısında hedefi büyük

Tarihe geçecek

Diğer yandan ise Adana Demirspor, Süper Lig tarihindeki en iyi sezonunu geride bırakıyor! Ligde oynadığı son 11 maçta tek bir yenigisi bile olmayan Montella'nın öğrencileri, bu maçta da yenilmezse kulüp tarihi adına önemli bir kilometre taşını geride bırakacak. Yani Adana Demirspor, lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini yakalayacak.

Mertcan Polat

YORUM YAZ