MENÜ

Adana Demirspor'dan müthiş istatistik! Büyük oynuyorlar...

Adana Demirspor evinde bir başka... Ligde kendi sahasında oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen ve muhteşem bir seriye ulaşan Mavi Şimşekler, Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor’u da mağlup ederek, resmi karşılaşmalarda 8’de 8 yapt

Adana Demirspor'dan müthiş istatistik! Büyük oynuyorlar...

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor, evinde Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan Mavi Şimşekler, 30. dakikada Yusuf Sarı’nın yarattığı pozisyonun devamında Nani, ağları havalandırarak, galibiyete uzandı. Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Adana Demirspor, ligde ilk kez mağlup olmuştu. Mavi Şimşekler, iç sahada 4 lig maçı ve 3 Avrupa maçı kazandı. Trabzonspor mücadelesinde de yüzü gülen Adana Demirspor, resmi maçlarda 8’de 8 yaptı, firesiz yoluna devam etti. Beşiktaş’ı 4-2 yenen Adana Demirspor, bir başka büyük takım Trabzonspor’u da yenerek büyük başarı elde etti.

Haberin Devamı

YILDIZ FUTBOLCU YİNE BOŞ GEÇMEDİ!

Milli ara sonrası...

Adana Demirspor, evinde ilk hafta Çaykur Rizespor’u 2-1, 4. hafta Pendikspor’u 3-0, 6. hafta Beşiktaş’ı 4-2, 7. haftada Alanyaspor’u 4-0 ve son olarak Trabzonspor’u da 1-0 yenerek evinde yenilmezlik serisine devam etti. Milli aranın ardından Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak olan Mavi Şimşekler, bir sonraki maçta evinde Konyaspor’la kozlarını paylaşacak ve seriyi sürdürmek isteyecek.

Adana Demirspordan müthiş istatistik Büyük oynuyorlar...

YORUM YAZ