MENÜ

Adana Demirspor'dan Emmanuel Dennis bombası!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen forvet oyuncusu Emmanuel Dennis için flaş gelişme... Adana Demirspor, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak üzere oyuncu ve kulübüyle büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Adana Demirspor'dan Emmanuel Dennis bombası!

Süper Lig’e bu sezon da damga vurup Avrupa’ya gitmek isteyen Adana Demirspor, Nottingham Forest forması giyen forvet oyuncusu Emmanuel Dennis’i renklerine bağlıyor. The Athletic’te yer alan habere göre, 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun Türkiye’de transferin son günü olan 15 Eylül Cuma gününe kadar gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspordan Emmanuel Dennis bombası

Opsiyonsuz kiralama

Emmanuel Dennis’in temsilcilerinin Adana Demirsporlu yöneticilerle görüşmelere devam ettiği ve temasların son noktalarda olduğu aktarıldı. Dennis için yapılan görüşmelerin ağırlıklı olarak opsiyonsuz kiralama seçeneği olduğu ve Nijeryalı futbolcunun maaşının büyük bölümünün oyuncuyu kiralayacak kulüp tarafından karşılanması üzerine olduğu ifade edildi.

Adana Demirspordan Emmanuel Dennis bombası

Trabzon da istemişti

Trabzonspor’un da Dennis ile ilgilendiği ve görüşmelerin yapıldığı ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen Emmanuel Dennis, kanatlarda ve santrfor hattında forma giyebiliyor. 26 yaşındaki hücum oyuncusunun İngiliz ekibiyle sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspordan Emmanuel Dennis bombası

YORUM YAZ