MENÜ

Adana Demirspor’da Younes Belhanda sonrası bir ayrılık daha!

Adana Demirspor’da yaprak dökümü sürüyor. Mavi Şimşekler, Younes Belhanda’nın ayrılığının ardından bir yıldız futbolcusuna daha veda etti. İşte detaylar…

Adana Demirspor’da Younes Belhanda sonrası bir ayrılık daha!

Adana Demirspor’da hem iç hem de dış transferde hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Mavi Şimşekler’de Younes Belhanda’nın ardından yeni bir ayrılık daha gerçekleşti.

Haberin Devamı

Resmî açıklama yapıldı

Adana Demirspor, yıldız futbolcu Younes Belhanda ile yollarını resmen ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Her şey için teşekkürler Belhanda. Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Adana Demirspor’da Younes Belhanda sonrası bir ayrılık daha

Belhanda’dan duygusal veda

Faslı yıldız da sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Belhanda, “Merhaba arkadaşlarım. Hem sportif hem de insani açıdan muhteşem bir 2 buçuk yıldı. İnanılmaz zorluklar başardık. Tüm personele, takım arkadaşlarıma ve taraftarla teşekkür etmek istedim. O olmasaydı hiçbir şeyin mümkün olmayacağını başkanım Murat Sancak için özel bir düşünce. Desteğinden dolayı Metin Korkmaz'a teşekkür ederiz. Arkadaşım Gökhan Göktürk'e sarsılmaz bağlılığından dolayı teşekkür ederim. Alper'e verdiği destek dolayı teşekkür ederiz. Bulduğum bir aile seni seviyorum seni asla unutmayacağım." dedi.

Haberin Devamı

Kevin Rodrigues de gitti!

Younes Belhanda’nın ardından takımın önemli oyuncularından biri olan sol bek Kevin Rodrigues de takımdan ayrıldı. Sözleşmesi 2025 yazında sona erecek yıldız oyuncunun ayrılığı resmen açıklandı. Adana Demirspor’dan yayınlanan mesajda, “Profesyonel futbolcumuz Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Rodrigues’e, kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Adana Demirspor’da Younes Belhanda sonrası bir ayrılık daha

2022’nin yaz transfer döneminde Adana Demirspor’a imza atan Rodrigues, Mavi Şimşekler ile 51 maça çıktı. Sol bek, söz konusu 51 mücadelede iki gol atıp altı asist yaptı.

Adana Demirspor’da Younes Belhanda sonrası bir ayrılık daha

YORUM YAZ