MENÜ

Başkan Murat Sancak'tan önemli açıklamalar! Adana Demirspor'da Vincenzo Montella dönemi sona erdi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sözleşmesi sona eren Vincenzo Montella ile yolların ayrıldığını ve İtalyan teknik direktör kadar kariyerli bir yabancı ismi takımın başına getireceklerini açıkladı.

Başkan Murat Sancak'tan önemli açıklamalar! Adana Demirspor'da Vincenzo Montella dönemi sona erdi

Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayarak, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Adana Demirspor'da Vincenzo Montella dönemi sona erdi.

Haberin Devamı

'DEVAM ETMİYORUZ, YOLLAR AYRILDI'

Başkan Murat Sancak, ayrılığı duyurdu ve "Montella ile devam etmiyoruz. Yollar ayrıldı. Her iki tarafa hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Sancaktan önemli açıklamalar Adana Demirsporda Vincenzo Montella dönemi sona erdi

'VERGİLER HARİÇ 2 MİLYON 750 BİN EURO İSTEDİ'

İsmi Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik direktörün vergiler hariç 2 milyon 750 bin Euro yıllık ücret istediğini aktaran Sancak, Montella kadar kariyerli bir yabancı ismi takımın başına getireceklerini açıkladı, şu ifadeleri kullandı:

'DİNLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ'

"Montella'ya yıllık 1 milyon 850 bin Euro ödüyorduk. Vergileriyle beraber 3 milyon Euro'ya yakın maliyeti oluyordu bize. "Şu dakika itibariyle yollarımızı ayırdık. Biz kendisine 3 ay önce teklifte bulunmuştuk. Son maçtan sonra Ankara'da görüştük. Avrupa'ya gidecek bir takımın başında olmanı istiyoruz dedik. Yorulduğunu ve dinlenmek istediğini belirtti. Kendisi de açıklayacaktır. Vedalaştık. İnsan olarak çok severim. Çalışılabilecek birisi."

Haberin Devamı

Başkan Murat Sancaktan önemli açıklamalar Adana Demirsporda Vincenzo Montella dönemi sona erdi

'FENERBAHÇE'YE GİDECEĞİNİ SANMIYORUM'

"Avrupa'ya gideceğimiz için hoca tercimiz yabancı olacak. Gitmemiş olsaydık yerli düşünecektik. Montella'nın Fenerbahçe'ye gideceğini zannetmiyorum. Ali Başkanım da sormadı. Giderse de hayırlı olsun."

SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın ayrılığı duyurmasının ardından kulüpten resmi açıklama da geldi. Montella'ya kariyerinde başarılar dileyen Mavi Şimşekler tarafından paylaşılan veda mesajında şu ifadeler kullanıldı:

"Büyük bir özveri ile kulübümüzü ve takımımızı hedeflerine ulaştırmak için tüm gayretiyle çalışarak, teknik direktörlük görevi yapmış olan Vincenzo Montella ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün kapılarının kendisine ve ekibine her zaman açık olduğunu bildirir, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz"

YORUM YAZ