MENÜ

Adana Demirspor'da teknik direktör gelişmesi... Murat Sancak çok istiyor!

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Mavi Şimşekler, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'le yaptığı görüşmeleri hızlandırdı. Hırvat çalıştırıcının da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Adana Demirspor'da teknik direktör gelişmesi... Murat Sancak çok istiyor!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Mavi Şimşekler, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'le yaptığı görüşmeleri hızlandırdı. Hırvat çalıştırıcının da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Adana Demirsporda teknik direktör gelişmesi... Murat Sancak çok istiyor

Önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi'ne gidecek olan Adana Demirspor, Avrupa yolunda takımı üst düzey bir hocaya emanet etmek istiyordu. Andrea Pirlo ile görüşen ancak İtalyan teknik adamla ortak noktada uzlaşamayan Mavi-Lacivertliler, Razvan Lucescu konusunda da mesafe katetemedi. Lucescu'nun oğlunun, Yunanistan'da PAOK'la kontrati sürüyor ve kulübü başarılı hocayı bırakmıyor. Yaşanan son gelişmelerin ardından gündemdeki 1 numaralı ismin Slaven Bilic olduğu öğrenildi. Watford ile kontratı biten ve boşta olan Hırvat teknik adam, 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırdıktan sonra sırasıyla West Ham, Al Ittihad, West Bromwich, BJ Guoan ve Watford'ta görev yaptı.

Adana Demirsporda teknik direktör gelişmesi... Murat Sancak çok istiyor

Başkan Sancak çok istiyor

Haberin Devamı

54 yaşındaki başarılı çalıştırıcı konusunda özellikle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın çok istekli olduğu belirtilirken, Bilic'in de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Önümüzdeki hafta bir pürüz yaşanmazsa tarafların anlaşmaya varması bekleniyor.

YORUM YAZ