MENÜ

Adana Demirspor'da son dakika! Yunus Akgün gitti, Yusuf Sarı geldi

Kiralık sözleşmesi sona eren Yunus Akgün'ün Galatasaray'a dönmesi sonrası harekete geçen Adana Demirspor, transferde ilk imzayı Yusuf Sarı'ya attırdı. Mavi Şimşekler, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Yusuf ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Adana Demirspor'da son dakika! Yunus Akgün gitti, Yusuf Sarı geldi

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Adana Demirspor, ilk hamleyi kiralık sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a dönen Yunus Akgün'ün yerine yaptı. Mavi Şimşekler, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Yusuf Sarı ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada; ''Takımımız son olarak Çaykur Rizespor forması giymiş 23 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Sarı ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.'' ifadeleri kullanıldı.

23 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon 28 maçta forma giydi. İlk yarıyı Trabzonspor'da geçiren ve 15 maça çıkan Yusuf, ikinci devreyi ise Çaykur Rizespor'da tamamladı,13 maçta oynadı. 4 gol, 2 asistle oynayan başarılı oyuncu, önümüzdeki sezondan itibaren Adana Demirspor'un başarısı için ter dökecek.

YORUM YAZ